Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Chciałem wysłać PW, ale do Ciebie nie mogę, więc zapytam tutaj: W którym salonie zamawiałeś?Kupiłem w innym salonie,bo tam nie zostałem potraktowany jak intruz![]()
....Salony w Katowicach oddalone o 2 km...
Chciałem wysłać PW, ale do Ciebie nie mogę, więc zapytam tutaj: W którym salonie zamawiałeś?
Ten w Katowicach to Ganinex ? ja tam wstąpiłem będąc przejazdem, bo wiedziałem że mieli Giulię od kilku dni, całkiem fajnie pamiętam się sprzedawca zachowywał, jako że padało - wprowadził auto do hali, tam wszystko mogłem pooglądać , próbować , uruchamiać , pogadać itd. Na jazdę proponował od razu jechać, ale nie chciałem dieslem. Oczywiście warunki z góry narzucone w postaci braku katalogów , wzorników itp. zwłaszcza na początku wprowadzania modelu.
Tak że Ganinex sam w sobie całkiem sympatyczny mi się zdał.
A co do Lexusa to faktycznie fajna sprawa - podwiezienie auta itp. Na przeglądy zdaje się też odbierają z domu / pracy czy gdzie się jest i odwożą ?
Widzę, że w Ganinexie nadal stoi ta sama bieda-wersja której fotki wrzucałem w listopadzie. Co ciekawe, wtedy też ładowali akumulator.... I już wtedy twierdzili, że czekają na kolejne sztuki - to było 3 m-ce temu ! Nie rokuję im sprzedaży, to już Żory działają znacznie prężniej.
W Katowicach Alfą zajmuje się jeden człowiek, jak go nie ma /bo np. jest na jeździe próbnej albo jest sobota/ to nikt się kompletnie klientem nie zainteresuje.
A dziwisz się? Jak rozmawiałem z kolegami o alfie to pierwsze co to pytanie czy laweta w zestawie. Te auta się w polsce prawie w ogóle nie sprzedają, więc nie ma ludzi do sprzedawania.
Parę razy gdyby nie napis na boku to bym nawet nie zwrócił uwagi. Ot, kolejna Toyota przejeżdżająca obok. Już Mazda 6 czy KIA Optima robią większe wrażenie i bardziej przyciągają wzrok.
Rzecz jasna pisze o wyglądzie zewnętrznym, co zaznaczam bo się zaraz zlecą obrońcy Karbonowego Wału [emoji14]
pisałem też o tym tu wielokrotnie
I zgadzam się, że nie koniecznie chcemy oglądać Alfy na każdym rogu,
Kto jest klientem docelowym? Nie rozumiem!Klienta docelowego nie ma.
Kurde, ja ostatnio często widuje Giulię bo chyba niedaleko SKM biegnie trasa jazd testowych salonu w Wejherowie. I totalnie nie robi na mnie wrażenia.
Wyglądem auto kompletnie ginie w tłumie dupowozów.
Dla mnie ten samochód wisi tak nisko i ma taki muskularny przód, że jak go zobaczyłem na drodze (oczywiście w Rosso Alfa), to z 200 albo 300 metrów się zacząłem zastanawiać, jaka to Alfa - bo, co najfajniejsze, od razu było widać, że to Alfa, nie byłem tylko pewien, czy to jakaś Giulietta na sterydach, czy Giulia.
- - - Updated - - -
Marketing tragedia. Klienta docelowego nie ma. Sprzedaż słaba.
Kto jest klientem docelowym? Nie rozumiem!
Cała nadzieja w Stelvio. Jak jemu się nie uda, pożegnamy markę Alfa Romeo.
Pożegnaj to się Ty z forum. Twój idealny samochód nie powstał to po co tu jesteś? A co do klienta docelowego, którego nie ma - zapytaj się tych co kupili na forum to auto dlaczego są jak ich nie ma.Klienta docelowego nie ma. Sprzedaż słaba.
No ale jest Karbonowy Wał) Cała nadzieja w Stelvio. Jak jemu się nie uda, pożegnamy markę Alfa Romeo.

QUATTRORUOTE La Novità dell'Anno 2017 - Vince la Giulia nel trionfo del made in Italy
Włoska nagroda pisma za nowość 2017 r. dla Giulii (2. FIAT 124 Spider, 3. Maserati Levante).
http://www.quattroruote.it/news/eve..._la_giulia_nel_trionfo_del_made_in_italy.html
Alfa Romeo Giulia won the “2017 Newcomer of the Year” title
http://www.alfaromeopress.com/press...-fca-zwyciezcami-plebiscytu-auto-lider-2016-1
...heh, dziś obejrzałem sobie kilka Giulii, we Wrocławiu w ADF stoi pięć i trzy w środku... Extra wygląda granatowa na ciemnych felach... Biała odpada, przód jak szturmowiec z Gwiezdnych Wojen) Jest też ciemnoczerwona, jakby wiśniowa, wiadomo faceci nie mają pojęcia o nazwach kolorow
) Daje radę.
Natomiast siadłem sobie z tyłu. Mało miejsca, wysoka osoba nie zmieści głowy pod sufitem z tyłu... Kolega na 191 cm i się garbił tam. No i hit absolutny: zagłębienia na kubki są tylko z tyłu))) w opuszczanym podłokietniku..Z przodu nie ma
)
Nie wiem, co kieruje projektantami AR... choć w Julce są, małe, niewygodnie umieszczone pod dźwignią ręcznego ale są... Tutaj nic. Fatalny błąd projektowy. To wbrew pozorom nie jest duperela. Tym autem połyka się długie trasy. I nie ma gdzie postawić kubka. Smiejcie się, śmiejcie: Kowalski, szukający dobrego i mocnego auta na trasy, nie będący alfaholikiem, może z tego powodu wybrać inne auto. Bo lubi pić cole czy kawe w czasie jazdy.
Dramat po prostu. Na prostej drodze Alfa sama sobie utrudnia zycie...
Pożegnaj to się Ty z forum. Twój idealny samochód nie powstał to po co tu jesteś? A co do klienta docelowego, którego nie ma - zapytaj się tych co kupili na forum to auto dlaczego są jak ich nie ma.