azar
Nowy
Nie chodzi o to, żeby bezkrytycznie gloryfikować AR, nie zauważać jej wad i nie stawiać jej wysokich wymagań - tylko aby kierować je pod właściwe adresy (np. przedstawicieli AR w Polsce) jak czyniło to kilku kolegów, jak Belfer, epsonix .
Uwierz mi, że moje "subiektywne oczekiwania" już dawno usłyszeli w FAP bo akurat mi tam bardzo blisko
Kurde musze stanac w obronie alfy poniewaz nowa topowa giulia jako jedna z nielicznych aut konkuruje z ikona w tej klasie bmw m3-a ten model wsrod milosnikow motoryzacji jest wrez kultowym autem wrecz perfekcyjna emka- Panowie a nie pamietacie jak prowadzila sie alfa 156-przeciez obok bmw to najlepiej prowadzace sie auto w tamtych latach-Bmw i ALFA reszta sie nie liczyla-wiadomo w innych kwestiach bylo juz duzo gorzej ale sportowe prowadzenie to domena tych aut.
Tu moim zdaniem Alfy nie trzeba bronić bo w kwestii prowadzenia jest i była w czołówce. Natomiast kuleje wyposażenie i nowe technologie. takie jak kamery 360, asystenci, multimedia nawigacja itd.
Jazda to sama przyjemność. Właśnie skończyłem się relaksować robiąc bez sensu 80km po mieście i testując bardziej tryb D
btw. Pozdrawiam jeszcze raz czerwoną Q na EL o ile to ktoś stąd