Azalgo
Nowy
Super fura . Ja swoja odbieram dopiero w sierpniu.
Czy masz felgi tej samej szerokości na przodzie i tyle czy różne?
Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka
Raczej tak, rozmiar gum taki sam.
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Super fura . Ja swoja odbieram dopiero w sierpniu.
Czy masz felgi tej samej szerokości na przodzie i tyle czy różne?
Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka
Nie musi, jeśli chodzi o szerokość, średnica wystarczy taka sama na 2 osie.
Power is nothing without control. O to chodzi może?Ale opony to mogli lepsze założyć...
Power is nothing without control. O to chodzi może?
Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka
Też bym brał![]()
Czekam na tą niespodziankę od ar, którą ma być coś w nadwoziu coupe. Takiemu czemuś się nie oprę, jeśli tylko będzie QV.
Sunia pod domem, niestety miałem bardzo intensywny dzień po odbiorze i nie było czasu się nacieszyć. Jak odpocznę, to podzielę się refleksjami po pierwszej trasie.
![]()
![]()
do veloce jeszcze te 18 sport jako tako sie prezentuja, chociaz 19 sa po prostu mega zaje...fajneTe 19 stki są mega, i wcale nie jest na nich twardo. Moim zdaniem to jedyny wybór do Veloce, 18stki są po prostu nijakie.
18 sport są jakieś takie ... płaskie. Moim zdaniem 17tki sprt już są dużo ładniejszedo veloce jeszcze te 18 sport jako tako sie prezentuja, chociaz 19 sa po prostu mega zaje...fajne
ale maja niespotykany wzor, ciemny kolor i z wieloma kolorami nadwozi prezentują się dobrze.18 sport są jakieś takie ... płaskie. Moim zdaniem 17tki sprt już są dużo ładniejsze
Wysłane z mojego EVA-L09 przy użyciu Tapatalka
myslisz? z reguly 17 w ar wchodzily na powiekszone hamulce17 chyba i tak by nie weszły do veloce
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk