[Giulia] Alfa Giulia- 2015

W veloce musi być taki sam rozmiar opon bo napęd na 4

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Nie musi, jeśli chodzi o szerokość, średnica wystarczy taka sama na 2 osie.

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Ale opony to mogli lepsze założyć...

Power is nothing without control. O to chodzi może?

Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka

Power is nothing without control. O to chodzi może?

Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka

Nie ufam tym runflatom bridgestona. W 159 miałem michelin pilot super sport i w identycznych sytuacjach czułem się dużo pewniej. Rozbestwiły mnie te michałki:)

BTW widzieliscie ?

https://vimeo.com/202661050

Clarkson w Q, ktora pozniej kupuje/chce kupic :)

Też bym brał:)
Czekam na tą niespodziankę od ar, którą ma być coś w nadwoziu coupe. Takiemu czemuś się nie oprę, jeśli tylko będzie QV.

Sunia pod domem, niestety miałem bardzo intensywny dzień po odbiorze i nie było czasu się nacieszyć. Jak odpocznę, to podzielę się refleksjami po pierwszej trasie.
55.jpg
56.jpg

Ostatnia edycja:
Też bym brał:)
Czekam na tą niespodziankę od ar, którą ma być coś w nadwoziu coupe. Takiemu czemuś się nie oprę, jeśli tylko będzie QV.

Sunia pod domem, niestety miałem bardzo intensywny dzień po odbiorze i nie było czasu się nacieszyć. Jak odpocznę, to podzielę się refleksjami po pierwszej trasie.
55.jpg
56.jpg

No piękna jest !!! Chyba sobie wymienie kola na 19... Sa swietne. Merc i staw tez fajne :)

Tez pomyślałem ze są świetne te 19" i czy by ich nie wymienić boje sie tylko ze zrobi sie za twardo a teraz na 18 jest dla mnie idealnie

Mogę jedynie porównać do 159 eibach-35 i 234/40 19. W giuli jest bardziej komfortowo pomimo run flat.

Te 19 stki są mega, i wcale nie jest na nich twardo. Moim zdaniem to jedyny wybór do Veloce, 18stki są po prostu nijakie.

Te 19 stki są mega, i wcale nie jest na nich twardo. Moim zdaniem to jedyny wybór do Veloce, 18stki są po prostu nijakie.
do veloce jeszcze te 18 sport jako tako sie prezentuja, chociaz 19 sa po prostu mega zaje...fajne

do veloce jeszcze te 18 sport jako tako sie prezentuja, chociaz 19 sa po prostu mega zaje...fajne
18 sport są jakieś takie ... płaskie. Moim zdaniem 17tki sprt już są dużo ładniejsze

Wysłane z mojego EVA-L09 przy użyciu Tapatalka

17 chyba i tak by nie weszły do veloce

18 sport są jakieś takie ... płaskie. Moim zdaniem 17tki sprt już są dużo ładniejsze

Wysłane z mojego EVA-L09 przy użyciu Tapatalka
ale maja niespotykany wzor, ciemny kolor i z wieloma kolorami nadwozi prezentują się dobrze.

17 sport jak najbardziej, ja je typuje na zime.

- - - Updated - - -

17 chyba i tak by nie weszły do veloce

myslisz? z reguly 17 w ar wchodzily na powiekszone hamulce

Amortyzatory
Powrót