Azalgo
Nowy
Giulia veloce w misano blue jest na olx, tylko że diesel![]()
Rarytas, diesel 280KM, niestety dostępny na zamówienie.
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Giulia veloce w misano blue jest na olx, tylko że diesel![]()
Rok temu obdzwaniałem salony FCA - żadna marka koncernu w tamtym okresie nie miała i nie przewidywała leasingu konsumenckiego. Fiat wprowadził wynajem o czym jest osobny temat, ale warunki ssą po całości (limit km nie wystarczy na dojazd do pracy, a cena za 500X to mniej więcej 300 USD). [notranslate]Alfa[/notranslate] jeszcze czegoś takiego nie proponuje, ale patrząc ile liczą sobie za 500, 500X czy Tipo to taniej bedzie wziąć kredyt niż wynajmować jeżeli kiedyś wprowadza wynajem Giulii. Pewnie grubo ponad 2 tysiące na miesiąc wyjdzie i limit 12000 km rocznie.A w USA [notranslate]Alfa[/notranslate] wprowdziła takie promo. Wynajem na 2 lata nowej GIulii za 299 USD/miesiąc dla osób fizycznych. Dla przeciętnego Amerykanina jest to mniej więcej 300 PLN uwzględniając siłę nabywczą.
Orientował się czy w Polsce można dostać jakąś sensowną ofertę na wynajem/leasing dla osoby fizicznej? Z jakiej wysokością ratą trzeba się mniej więcje liczyć?
http://www.thedrive.com/sheetmetal/12270/now-is-a-great-time-to-lease-an-alfa-romeo-giulia
Rok temu obdzwaniałem salony FCA - żadna marka koncernu w tamtym okresie nie miała i nie przewidywała leasingu konsumenckiego. Fiat wprowadził wynajem o czym jest osobny temat, ale warunki ssą po całości (limit km nie wystarczy na dojazd do pracy, a cena za 500X to mniej więcej 300 USD). [notranslate]Alfa[/notranslate] jeszcze czegoś takiego nie proponuje, ale patrząc ile liczą sobie za 500, 500X czy Tipo to taniej bedzie wziąć kredyt niż wynajmować jeżeli kiedyś wprowadza wynajem Giulii. Pewnie grubo ponad 2 tysiące na miesiąc wyjdzie i limit 12000 km rocznie.
Polska jeżeli chodzi o motoryzację jest droga ze względu na słabą złotówkę oraz pazerność banków: koszta usług bankowych są na koszmarnie wysokim poziomie.
Wysłane z mojego SM-T710 przy użyciu Tapatalka
tudzież wynajmie w salonie
Teoretycznie już jest - info od sprzedawcy z salonu. Niestety zapytany o ceny nie był w stanie nic podać, bo jak stwierdził "kalkulują to do każdego egzemplarza osobno", bo zależy od wyposażenia i ceny, okresu itd.
Teoretycznie już jest - info od sprzedawcy z salonu. Niestety zapytany o ceny nie był w stanie nic podać, bo jak stwierdził "kalkulują to do każdego egzemplarza osobno", bo zależy od wyposażenia i ceny, okresu itd.
Czy ma ktoś z Was dane jak wygląda w tym roku sprzedaż AR w Polsce?
azar pisał, że ma dostęp do takich danych, ale go nie interesują.
Ja pokonałem dziś trasę ze Śląska do Gdańska i - oprócz czerwonego Stelvio - spotkałem tylko jedną Giulię... granatową Q.