[Giulia] Alfa Giulia- 2015

• Autor wątku Autor wątku KRS
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
10996134_921674877877019_4575654977611172617_n.jpg

To jest właśnie przykład na "piękny ale nie powalający", a przy okazji IMO całkiem prawdopodobny przód :)

Przyznam, że nieźle to wygląda. Jednak z drugiej strony ten samochód nie mówi " Ej patrz na mnie jestem Alfa i mam v6 twin turbo pod maską." Pozostaje tylko czekać co ostatecznie w w centrum stylistycznym wymyślili.

Ostatnia edycja:
To jest właśnie przykład na "piękny ale nie powalający", a przy okazji IMO całkiem prawdopodobny przód :)

Powinno być - średnio wygląda, a już na pewno nie powala. :P
Jeśli by taki miał być to BM-ki i inne mogą spać spokojnie

<troll-mode>
Kształt reflektorów nieco kojarzy mi się z:

attachment.php

:-P
</troll-mode>

Załączniki

• 2013-Audi-RS4-Avant-Front.jpg
    2013-Audi-RS4-Avant-Front.jpg
    70 KB · Wyświetleń: 462
Pojawiła się w necie nowa wizualizacja nowej Alfy, zdjęcie poniżej:

attachment.php

Prawdopodobieństwo, że będzie tak wyglądać jest takie jak wszystko to co wcześniej wrzuciliście i tak zaciekle komentowaliście ;)

Załączniki

• plain_cube.gif
    plain_cube.gif
    7 KB · Wyświetleń: 518
Pojawiła się w necie nowa wizualizacja nowej Alfy, zdjęcie poniżej:

attachment.php

Prawdopodobieństwo, że będzie tak wyglądać jest takie jak wszystko to co wcześniej wrzuciliście i tak zaciekle komentowaliście ;)

Skrewiłeś :P zapomniałeś o grilu :lol::lol::lol:

Wspaniala prostota konstrukcji :sarcastic:

Też od razu skojarzyło mi się z Audi + kilka innych przetłoczeń.
Ci powiem ,że po pijaku z tą RS4 by szło pomylić . Zrobisz w paincie na czerwono i na trzezwo bydzie trza się zastanowić :D .

A ja myślałem że to profil boczny....eh
...:-P

A w ASO panuje przekonanie, że kolejna marka po lancii odchodzi w niebyt i żadna prezentacja statyczna kartonowego modelu tego nie zmieni

Muszę Cię zadziwić, ale znam. W Polsce mam swoje ASO (i mechanika). We Włoszech też jest różnie, z przewagą na poprawę. Jeśli chodzi o ASO (ogólnie wszystkich marek) to sprawa jest prosta - cena czyni cuda.

Macku nie będąc czarno widzem też uważam że coś złego się dzieje z naszą marką i jeżeli czegoś nie zaproponują w najbliższym czasie to odejdzie w zapomnienie.

Amortyzatory
Powrót