Garraty
Nowy
- Auto
- Giulia Veloce
Nie wiem kto stawia, w każdym razie ja osobiście od początku tego wątku i pojawienia się w nim mazdy kategorycznie rozdzielałem te klasy aut. A że co rusz się pojawia ? cóż, widać [notranslate]Alfa[/notranslate] tak jest postrzegana, co zrobić. Kolega makaronek jedynie je porównuje , czy tam stingera czy inne cupry - bo cena podobna. No jak to ma być kryterium wyboru auta to tylko przykro może być.
Padła kilka wypowiedzi wyżej mazda w znaczeniu takim : " NAWET mazdę ludzie porównują do Alfy i wyżej pozycjonują" nawet - wypowiadający się podał to przykład na to, jak nisko [notranslate]Alfa[/notranslate] upadła. A makaronek ni w pięć, ni w dziewięć żale dotyczące swojego marnego wyboru wylał , widząc słowo "mazda" kompletnie bez odczytania kontekstu. Swoją drogą to od jakiegoś czasu budzi ona reakcje mocniejsze negatywne wśród "Alfisti" , niż dotąd przysłowiowy golf czy passat . Hmm.
Garraty - na miejscu jest ta ilość wyzwisk, epitetów, wulgaryzmów, obrażania wszystkich wkoło? To jest na miejscu tak ?
Co do awaryjności - czasem się uda wygrać los na loterii, tylko pogratulować !, choć zdaje się Twoje auto nawet nie dotarte dobrze jeszcze jest - znikomy przebieg przecież jeszcze (10-15 tys? czy jakoś tak).
Porownuje do innych nowych samochodow z ktorymi mialem do czynienia
Panowie cieszmy sie motoryzacja. [notranslate]Alfa[/notranslate] stworzyla auto, ktore jest naprawde udane, swietnie jezdzi i daje ogromna satysfakcje z jazdy. Nie jest idealne bo zaden samochod nie jest ale nie ma co jakos bardzo narzekac! Oczywiscie konstruktywna krytyka jest dobra jak wszedzie.
Ja umawiam sie na wymiane wydechu od MG, zamawiam nowy intake z Eurocompulsion i ciesze sie z fanjego auta