Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
No i gdzie teraz sa wszyscy co tu narzekali, ze Alfa nie bierze udzialu w sportach motorowych?
No i gdzie teraz sa wszyscy co tu narzekali, ze Alfa nie bierze udzialu w sportach motorowych?
No przecież piszę że silnik Ferrari a nie, że nie-Ferrari, przecież to ogłosili oficjalnie nie ?
Masz rację, forum o nazwie alfaholicy powinno zrzeszać raczej malkontentów twego pokroju niż optymistów, w tym niepoprawnych, z nazwy wyraźnie "pijanych Alfą". I broń boże żeby cieszyli się z powrotu AR to F1, przecież to żaden powód do radości. Co innego, gdyby do F1 weszła Mazda, no to już można otwierać szampanaChyba że nie mogę, że to forum pt tylkochwalimyibijemypokłony, to przepraszam.
Wspomniana znów, nie przeze mnie podkresle Mazda oficjalnie przyznaje grzecznie, spokojnie i pokornie że a s p i r u j e do Premium wyznaczając to jako cel , jakostam odległy, prosto, jasno, bez bajdurzenia. Stopniowo, krok po kroczku, w domyśle skutecznie. Bo tak się odbywa postęp skuteczny, a nie wyskokami.
Mogę spytać, skąd u Ciebie taka miłość do Mazdy i zarazem niechęć do Alfy Romeo? Wybacz, ale z takim nastawieniem to wydaje mi się że pomyliłeś fora...Nie jestem długo tutaj, ale wydaje mi się że cokolwiek negatywnego w tym wątku to wychodzi od Ciebie, a to chyba nie na tym polega...
Poza tym Mazda i Premium? Błagam..