Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Takie piękne wnętrze i takie uperdolone, jak stół Durczoka. Giulia nie jest do orania w polu
![]()
Od takich atrakcji, jakich Ci brakuje w giulii, to są citoeny picasso, renaulty espace, chryslery voyagery, vw multivany i inne.
Pokaż mi proszę miejsca w których można zrobić extra schowki w giulii.
Ehh no faktycznie tych schowków mało
ja tylko napisałem, że sportowy duch nie wyklucza użyteczności (...). Nigdzie nie napisałem, że mały schowek ujmuje Giulii czy wręcz ją przekreśla
Reasumując, ani razu nie napisałem "jest mało schowków". Wiecie, mały =/= mało.anAlfaBeta napisał:Na przykład schowek u pasażera w Stelvio mógłby byś znacznie większy bo przecież miejsca tam na niego nie brakuje - ale nie jest, po prostu nie jest, bez powodu, BO TAK. I to "BO TAK" czy raczej "BO NIE" w AR jest od dawna nieodmiennie dziwne i zastanawiające.
Schowek kolanowy może ma więcej miejsca, ale wtedy będzie zrypana czysta linia przez szpary między klapą a deską.
Chodziło mi o to, że wnętrze może być większe, bo za nim jest miejsce - a nie o to, że klapka ma być większa.anAlfaBeta napisał:Na przykład schowek u pasażera w Stelvio mógłby byś znacznie większy bo przecież miejsca tam na niego nie brakuje
to typowa głupia zaczepka "nie masz to się nie wypowiadaj", stać Cię na więcejIdź do garażu, zrób fotki i pokaż mi to proszę.
Jezu, rzeczywiście jesteście przewrażliwieni. Spokojnie, nikt nie obraża waszych pięknych Julii. Powtórzę się jeszcze raz, bo widzę czytanie ze zrozumieniem jest mniej ważne niż Cuore Sportivo:
Reasumując, ani razu nie napisałem "jest mało schowków". Wiecie, mały =/= mało.
A i jeszcze wyjaśnię, bo zaraz Azalgo wstawi kolejne 120 fotek:
Chodziło mi o to, że wnętrze może być większe, bo za nim jest miejsce - a nie o to, że klapka ma być większa.
Natomiast to
to typowa głupia zaczepka "nie masz to się nie wypowiadaj", stać Cię na więcej [emoji3]