[Giulia] Alfa Giulia- 2015

• Autor wątku Autor wątku KRS
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
No to ja tu czegoś nie rozumiem - trąbią o nowej generacji, nowa era Alfa Romeo, nowe modele, nowe silniki, w ogóle szał pał i koniec świata, a z drugiej... piszą że Alfa będzie ładna ale, jak to się mawia, dupy nie urwie. Gdzie tu sens i logika?

Ktoś kto rzekomo widział Tip 952 wyraził swoją opinię, że "dupy nie urywa"... nie znaczy to, że tak pomyślisz Ty ;) To jest jego subiektywne zdanie.
Dla zobrazowania: dla jednego AMG GT "dupy nie urywa", a dla drugiego to istna piękność. O gustach się nie dyskutuje ;)

Ktoś kto rzekomo widział Tip 952 wyraził swoją opinię, że "dupy nie urywa"... nie znaczy to, że tak pomyślisz Ty ;) To jest jego subiektywne zdanie.
Dla zobrazowania: dla jednego AMG GT "dupy nie urywa", a dla drugiego to istna piękność. O gustach się nie dyskutuje ;)

Samochód, który "dupy nie urywa" jest jednym z tłumu samochodów jakich wiele i na tym się mogą skończyć daleko idące plany szefów koncernu. :rolleyes:

Wczoraj mijałem się w Bielsku z zamaskowanym Maserati Ghibli. Zastanawiam się po co mieliby jeszcze to robić...?

Wczoraj mijałem się w Bielsku z zamaskowanym Maserati Ghibli. Zastanawiam się po co mieliby jeszcze to robić...?

Może gość Maserati jechał do blacharza :)
Kontynuując myśl z poprzedniego postu - co znaczy słowo " dupy nie urywa" niech popatrzy na zdjęcie ponizej
attachment.php

Załączniki

• Alfa-Romeo-Neuheiten-bis-2018-1200x800-550f725f1457890e.jpg
    Alfa-Romeo-Neuheiten-bis-2018-1200x800-550f725f1457890e.jpg
    111.7 KB · Wyświetleń: 757
Cholera, szkoda ,że nie wiedziałem. Zablokowałbym dwupasmówkę i szybko rozebrał z tych maskowań a przy okazji podpowiedział co mają poprawić...:cool:.

Jakbyś rozebrał z maskowań to zostałyby same słupki i dach :D

hmmm.....
attachment.php

Załączniki

• moze Nowa alfaa.jpg
    moze Nowa alfaa.jpg
    110.9 KB · Wyświetleń: 654
Nom, niezła ftopa fotoszopowa :)

To nie "wtopa"
Ten czarny kawałek reflektora to był "niby" wyciek prawdziwego zdjęcia i na tej podstawie ktoś robił tą wizualizacje, zostawił czarny kawałek żeby to pokazać.

Ty tak na poważnie?

To chyba Fiatowi wyszło BMW zamiast Alfy Romeo.

30.jpg

Załączniki

• 2013bmw3review-02.jpg
    2013bmw3review-02.jpg
    109.4 KB · Wyświetleń: 259
Ostatnia edycja:
Jak się ma 500 koni to wygląd nie jest ważny... bo i tak nikt tego nie zauważy. Będzie tylko takie wruuuuu i pojechał :D

6-tłoczków to jak w Grand Szerokim SRT, które jest lepsze w hamowaniu od 911. :D

Ostatnia edycja:
Amortyzatory
Powrót