Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Obawiam się, że kupienie Giulii Q skończyłoby sie u mnie rozbiciem auta lub utratą prawka. Moja GTVka prowokuje do ostrej jazdy a co dopiero dwa razy mocniejsza Giulia.
Jestem za cienki na tyle koni. Cisnąć pedał każdy potrafi ale potem sporo z nich kończy na drzewie bo to chwila. Do tego trzeba już jakiegoś przygotowania.
Bardzo dobre pytanie. Wtedy to może i ja bym pozostał przy Alfie. Przyznaję się bez bicia, że nie umiem prowadzić auta o takiej mocy z napędem na tył. Ledwo co daję radę z taką mocą w Maserati Q4.
Trochę mi zajęło opanowanie samochodu ... i nauczenie się, że to że mój samochód ma większą moc i przyspieszenie to nie oznacza, że zawsze będzie szybsze od przeciętnego samochodu w swojej klasie.
Obawiam się, że kupienie Giulii Q skończyłoby sie u mnie rozbiciem auta lub utratą prawka. Moją GTVką praktycznie nie da się spokojnie jeździć a co dopiero dwa razy mocniejszą Giulią.
Tylko po co wtedy wydawać 400 tys jak można za polowe tej kwoty Veloce i tez idzie jak burza.
Wlasnie urok Q polega na tym ze wiekszosc kierowcow bez problemu opanuje ten samochod. Potwierdzaja to moi kumple, ktorym dalem sie przejechac, wiadomo jechali ostroznie ale ja zawsze mialem komfort jako pasazer. Oczywiscie trzeba zachowac zdrowy rozsadek
To zależy co uważasz za "opanowanie". Dla mnie to poznanie samochodu na wylot i panowanie nad nim w KAŻDYCH warunkach w 100% wykorzystując moc w 100% czyli pedał w podłodze. Można to porównać do StigaOstrożne jeżdżenie to każdy może opanować. Tylko po co 500KM? Jeździłem 4C. Też ostrożnie nawet i szybciej ale dalekie to było od "opanowania".
Mam takiego znajomego z Giuliettą Veloce. Ma 250 KM pod maską. Rzadko przekracza 150km a jeśli to tylko na prostej na chwilę. Czy on opanował ten samochód?Każdy z nim czuje się bezpieczny jako pasażer.
QVerde zadowolony jestes z Q?Caly czas sie zastanawiam czy zamienic Veloce na Q! Chyba, ze doczekam sie na coupe...
QVerde zadowolony jestes z Q?Caly czas sie zastanawiam czy zamienic Veloce na Q! Chyba, ze doczekam sie na coupe... Kilka miesiecy temu testowalem i dalej mam to w pamieci, no i ten dzwiek... Mistrzostwo
Klasa z Mille Miglia
https://www.youtube.com/watch?v=ltZ0NWjAtis
nie uwazam sie za mistrza kierownicy a w Q czuje sie komfortowo, naprawde Q daje znac kierowcy jak zblizasz sie do granicy np minimalnie szorujac tylem a nie od razu obracasz sie na zakrecie, elektronika dziala naprawde niezle (tryb dynamic). Trzeba tylko pamietac o paru kwestiach jak chce sie poszalec. Przede wszystkim rozgrzac opony i czujesz ze lamiesz prawa fizyki.
(...)
naprawde Q daje znac kierowcy jak zblizasz sie do granicy np minimalnie szorujac tylem a nie od razu obracasz sie na zakrecie, elektronika dziala naprawde niezle (tryb dynamic).
Obawiam się, że kupienie Giulii Q skończyłoby sie u mnie rozbiciem auta lub utratą prawka. Moją GTVką praktycznie nie da się spokojnie jeździć a co dopiero dwa razy mocniejszą Giulią.
Tylko po co wtedy wydawać 400 tys jak można za polowe tej kwoty Veloce i tez idzie jak burza.
Slyszalem Slyszalem, zobaczymy co nam pokaza w czerwcuNo nic tylko gratulowac QVerde!