Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Żadnego nowego produktu (nie tylko samochodu) nie jest w stanie przetestować w 100% sam producent, czy nawet setka testerów. Zawsze się znajdzie taki kreatywny użytkownik, który akurat podczas cofania zapragnie zmienić ustawienia klimatyzacji i zgłosi usterkę infotaimentu, bo mu się temperatura przez te kilka metrów nie wyświetla, a to przecież poważna usterka i strach wsiadać do takiego autaMoże po prostu auta tworzą w 80% księgowi, a nie inżynierowie, i ostateczny kształt produktu zależy od rachunku "żydka z ołówkiem za uchem" czyli ścisłych kalkulacji zysku vs kosztu? Głupie przyciski do panelu klimy projektuje się i testuje miesiącami a czasem latami ...
Najbardziej psują się giulie tym użytkownikom forum, którzy ich nie mają. Taki paradoks.
Do RS ów gdzie bez ani mru mru silniki serwisy wymieniają i poprawiają natychmiast, tak że śmigają po torach aż miło, w odróżnieniu od ... nie porównujmy nawet.
Ponieważ wiele narzekań było, że Giulia a szczególnie (jeśli nie wyłącznie) Veloce ma opóźnioną reakcję na gaz (Pertyn nawet o tym ględził), to nie mam dobrych wieści w sensie takim, że to naprawili, ale mam dobre wieści w sensie takim, że inni mają gorzej - bo nic Polaka tak nie cieszy kiedy sąsiad ma gorzej.
https://www.youtube.com/watch?v=ItZhp7hQU20 tak jakoś 8:00 w przód
BTW wydaje mi się, że to opóźnienie występuje u mnie tylk ow trybie D - tzn. ruszenie ostre w D jest praktycznie niemożliwe, bo skrzynia jakby zapomina co ma zrobić i śpi przez sekundę. Znacznie lepiej w N, lub też w D, ale na hamulcu podanie gazu przed ruszeniem.
Panowie, co dokładnie znajduje się w środku czerwonej saszetki na dokumenty? Instrukcja, uzupełnienie do instrukcji i książka gwarancyjna, czy jest coś jeszcze? Pytam gdyż ASO po zakupie dosłało mi książkę gwarancyjną i nadal coś w środku pustawo aż zwątpiłem. Dodatkowo czy macie na boku drzwi naklejki z ciśnieniami.
Panowie, co dokładnie znajduje się w środku czerwonej saszetki na dokumenty? Instrukcja, uzupełnienie do instrukcji i książka gwarancyjna, czy jest coś jeszcze? Pytam gdyż ASO po zakupie dosłało mi książkę gwarancyjną i nadal coś w środku pustawo aż zwątpiłem. Dodatkowo czy macie na boku drzwi naklejki z ciśnieniami.