[Giulia] Alfa Giulia- 2015

• Autor wątku Autor wątku KRS
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Nazar, z i30 i Focusem się zgodzę. Ale i tak trochę naciągane. :P Co do suvów nie. ix35 zaczęli produkować w 2009 roku, a CX-5 w 2012. Także nie trafiłeś. :D A odniesienia do Mazdy 6 (2012) to: Hyundai Elantra jest produkowany od 2010, a limuzyna, o której mówisz to zapewne i40, którą robią od 2011 roku. Więc znowu nie trafiłeś. ;)

Nazar, z i30 i Focusem się zgodzę. Ale i tak trochę naciągane. :P Co do suvów nie. ix35 zaczęli produkować w 2009 roku, a CX-5 w 2012. Także nie trafiłeś. :D A odniesienia do Mazdy 6 (2012) to: Hyundai Elantra jest produkowany od 2010, a limuzyna, o której mówisz to zapewne i40, którą robią od 2011 roku. Więc znowu nie trafiłeś. ;)
Czyli sugerujesz ,że Mazda sciąga od koreańców? :D . Nie chce mi się wierzyć . Mi się wydaje ,że ktoś gdzieś coś wyniuchał /zakosił projekty japońskie ale to tylko moje zdanie . Dobra nie ma co roztrząsać tematu bo jedziemy po OT :) .

Nie wiem, czy było, ale dziś mi się rzucił w oczy taki rysuneczek ;)
BWM z felgami Alfy :D

167427-alfa_giulia__2015_-11052022_926737294037444_5580194791612724927_o.jpg

http://passioneautoitaliane.blogspot.it/2015/05/e-stata-prodotta-la-prima-alfa-romeo.html

Załączniki

• 11052022_926737294037444_5580194791612724927_o.jpg
    11052022_926737294037444_5580194791612724927_o.jpg
    54.2 KB · Wyświetleń: 790
A czy to nie jest koncepcja GIulii z 2011 roku, którą Sergio w całości odrzucił? Kiedyś wyciekło zdjęcie z wewnętrznej prezentacji tej koncepcji.

A czy to nie jest koncepcja GIulii z 2011 roku, którą Sergio w całości odrzucił? Kiedyś wyciekło zdjęcie z wewnętrznej prezentacji tej koncepcji.
Pewnie ze to nie jest bmw tylko tak jak piszesz Giulia. I moim zdaniem wygląda całkiem ok.

Pewnie ze to nie jest bmw tylko tak jak piszesz Giulia. I moim zdaniem wygląda całkiem ok.
Owszem, wygląda nieźle, ale na tle innych samochodów (nawet wspomnianego BMW) specjalnie się nie wyróżnia. Mam nadzieję, że 24-go czerwca wszyscy zobaczymy coś takiego, że nam kopary opadną i oczy wyjdą na listewki, bo jeśli to będzie jakiś przeciętniak, który zamiast znaczka ALfy mógłby być np. HYUNDAI-em to raczej nie namiesza za bardzo.

nic nam nie opadnie
dziś już ksiegowi nie pozwolą zaprojektować auta, przy którym opadnie kopara
pamiętaj,ze celem jest sprzedać, z 70 na 400 tys aut rocznie
Nie dokonasz tego koparą ale autami, ktore spodobają się Kowalskiemu.

nic nam nie opadnie
dziś już ksiegowi nie pozwolą zaprojektować auta, przy którym opadnie kopara
pamiętaj,ze celem jest sprzedać, z 70 na 400 tys aut rocznie
Nie dokonasz tego koparą ale autami, ktore spodobają się Kowalskiemu.
Z tym że nowe Alfy raczej nie mają być dla Kowalskiego, który kupuje samochód tani w zakupie, eksploatacji i pakowny, tylko dla zamożnych klientów,którzy zwracają uwagę na markę, wyposażenie, design i prestiż. Alfa jako marka ma opinię raczej kiepską, prestiżowa też za bardzo nie jest w porównaniu z Mercem czy BMW. Pozostaje ich zakasować właśnie designem i bogatym wyposażeniem.

Niektórzy są tutaj zbyt pewni swoich racji jak na gdybanie.. Nie wytrzymacie do końca czerwca na pokaz modelu, tylko z góry zakładacie, że będzie ch*jnia?

attachment.php

Załączniki

• 11295603_876786505701086_520026454266534191_n.jpg
    11295603_876786505701086_520026454266534191_n.jpg
    66.1 KB · Wyświetleń: 844
MichAlfa to wizka robiona na Ghibli. Aczkolwiek, jak dla mnie wymiata. :D

Taaaa... ale 90% malkontentów tego tematu zlinczuje markę za ten bagażnik. Popatrz na linię klapy. To schowek a nie bagażnik :lol: ale mi to lotto :sarcastic:

Wiem.. ale świeże zdjęcie więc wrzuciłem.. Moim zdaniem sprawa jest tak utajniona, że nie dowiemy się nic więcej wcześniej niż w dniu premiery.
Znowu moim zdaniem.. śmiem twierdzić, że takich działań marketingowych nie stosował żaden koncern do tej pory. U nas tego nie widać, ale podejrzewam, że na rynku rodzimym każda plotka i informacja jest wypuszczona w media. Nie zdziwię się, jeżeli codziennie puszczają we "wiadomościach" kolejne info.
To ma być przełom dla marki i dla Włoch. Coś jak u nas pierdu-pierdu na temat syreny.

W takim przypadku wypusczalnie fałszywych informacji jest dla Alfy na rękę. Nie zdzwię się, jeżeli sami wykładają pieniądze firmom zewnętrznym na rendery.
Kolejny raz napiszę, że MOIM zdaniem nie po to w niespotykany dotąd sposób maskują samochód, żeby wypuścić samochód "ładny, ale nie wyróżniający się".
Ma być przełom. Pamiętajcie, że jedna Giulia już była, a projekt zarzucono. Ma to być samochód bez wad, na widok którego każdemu opadnie kopara.

Dla alfy ważny jest teraz rozgłos. Każda informacja, nawet jeżeli będzie fałszywa, np wejscia do produkcji w 2018r, ze znowu data zostaje przesunieta, że jeżdżą same muły, że projekt wydany 24 czerwca ma być z "kartonu" jest firmie na rękę. Nie ważne jak, ważne aby mówili.
I kolejne moje odważne przeczucie: samochód będzie pokazany w wersji finalnej. A na sprzedaż nie będziemy musieli długo czekać.

Wiem.. ale świeże zdjęcie więc wrzuciłem.. Moim zdaniem sprawa jest tak utajniona, że nie dowiemy się nic więcej wcześniej niż w dniu premiery.
Znowu moim zdaniem.. śmiem twierdzić, że takich działań marketingowych nie stosował żaden koncern do tej pory. U nas tego nie widać, ale podejrzewam, że na rynku rodzimym każda plotka i informacja jest wypuszczona w media. Nie zdziwię się, jeżeli codziennie puszczają we "wiadomościach" kolejne info.
To ma być przełom dla marki i dla Włoch. Coś jak u nas pierdu-pierdu na temat syreny.

W takim przypadku wypusczalnie fałszywych informacji jest dla Alfy na rękę. Nie zdzwię się, jeżeli sami wykładają pieniądze firmom zewnętrznym na rendery.
Kolejny raz napiszę, że MOIM zdaniem nie po to w niespotykany dotąd sposób maskują samochód, żeby wypuścić samochód "ładny, ale nie wyróżniający się".
Ma być przełom. Pamiętajcie, że jedna Giulia już była, a projekt zarzucono. Ma to być samochód bez wad, na widok którego każdemu opadnie kopara.

Dla alfy ważny jest teraz rozgłos. Każda informacja, nawet jeżeli będzie fałszywa, np wejscia do produkcji w 2018r, ze znowu data zostaje przesunieta, że jeżdżą same muły, że projekt wydany 24 czerwca ma być z "kartonu" jest firmie na rękę. Nie ważne jak, ważne aby mówili.
I kolejne moje odważne przeczucie: samochód będzie pokazany w wersji finalnej. A na sprzedaż nie będziemy musieli długo czekać.

Cos w tym racji jest z Giuliettą sie tak nie kryli opakowali i jeździli. :yes4:

Amortyzatory
Powrót