[Giulia] Alfa Giulia- 2015

W dniu dzisiejszym otworzono tor przy muzeum i nowym centrum sprzedaży Alfy Romeo w Arese. Przygotowania do FETY z okazji prezentacji nowego modelu idą pełną parą i zgodnie z planem.

Myślę, że jest to wizualizacja najblizsza prawdziwego wyglądu Giulii.

Szczerze powiedziawszy to ten projekt d.py nie urywa, bynajmniej nie mnie.

Ostatnią edycję dokonał moderator:
Czy to prawda, że inwestorzy dostali na dzisiaj zaproszenie na prezentację Giulii? Może ktoś potwierdzić/zaprzeczyć?

nic na ten temat nie wiem, ja nie dostałem zaproszenia :D

panowie, cierpliwie powtarzam: auto ma się sprzedawać w dużych ilościach a więc projekt musi być ugodowy, podobający się Kowalskiemu, temu z kasą ale Kowalskiemu.
Nie ma co liczyć na jakieś cudo: celem jest wyłącznie duża sprzedaż, inaczej reaktywacja marki nie ma szans.
Wam sie model nie spodoba, bo jesteście fanami, ale to auto, brutalnie mówiąc, nie dla was.

- - - Updated - - -

W dniu dzisiejszym otworzono tor przy muzeum i nowym centrum sprzedaży Alfy Romeo w Arese. Przygotowania do FETY z okazji prezentacji nowego modelu idą pełną parą i zgodnie z planem.

ja też mrożę szampana:))

"http://zapodaj.net/4cc27ba783af1.jpg.html"

Kurcze ja wiem, że pewne kompromisy co do wyglądu auta są konieczne ale jeśli tak ma wyglądać nowa Alfa to powiem wam, że przeprowadziłem próbę na 7 osobach i nikomu się to nie podobało. A próg akceptacji i tak mieliśmy podniesiony pewną ilością piwka :)

A może to zamierzone działanie (taka nowoczesna technologia)?? Jak wiadomo po pijaku się nie jeździ, zatem im więcej wypijesz tym auto staje się brzydsze i odrzuca cię na samą myśl, że miałbyś nim wracać ;)

"http://zapodaj.net/4cc27ba783af1.jpg.html"

Kurcze ja wiem, że pewne kompromisy co do wyglądu auta są konieczne ale jeśli tak ma wyglądać nowa Alfa to powiem wam, że przeprowadziłem próbę na 7 osobach i nikomu się to nie podobało. A próg akceptacji i tak mieliśmy podniesiony pewną ilością piwka :)

a ja myślę,że ta wizka jest słabo wykonana a nie projekt auta,zdjęcie zrobione aparatem zrobiło by lepsze wrażenie tutaj to takie nie wiadomo co

Przecież to nawet na nazwę "wizji" nie zasługuje a Wam się chce o tym pisać... Pomijając kwestię "dizajnu" jest tam cała masa błędów graficznych widocznych z kilometra. Pewnie nas jakiś gimnazjalista czyta i postanowił w czasie przerwy sklecić coś w PhotoShop'ie a teraz ma ubaw po pachy:)

Coraz większe buble do sieci wpuszczają ale to efekt tego, że zamiast gotowych modeli w średnim maskowaniu, po ulicach jeździły wersje widelca nie pozwalające na dekonspirację.

Wszystkie te wizki nie mają nic wspólnego z rzeczywistością. Nawet małpa zrobi coś lepszego po dwuminutowym kursie photoshopa.

A ja myślę, że tak, widać trochę scudetto przeprojektowali :

70.jpg

panowie, cierpliwie powtarzam: auto ma się sprzedawać w dużych ilościach a więc projekt musi być ugodowy, podobający się Kowalskiemu, temu z kasą ale Kowalskiemu.
Nie ma co liczyć na jakieś cudo: celem jest wyłącznie duża sprzedaż, inaczej reaktywacja marki nie ma szans.
Wam sie model nie spodoba, bo jesteście fanami, ale to auto, brutalnie mówiąc, nie dla was.

- - - Updated - - -

ja też mrożę szampana:))

A co zrobisz jak auto Ci się spodoba? Nie przyznasz się na forum żeby wyszło no Twoje?
Dziwnie to brzmi:
"Wam sie model nie spodoba, bo jesteście fanami" - to jakiś absurd.
Przecież były tutaj wklejane opisy osób, które widziały to auto na żywo.

Amortyzatory
Powrót