Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
BMW ma bezwzględne podejscie do kwestii dostawców podzespołów. Wymagania kosmiczne, plus arogancja ale nie przepuszczą najmniejszej niedoróbki.
KRS chyba żartujesz. Akurat BMW ma bardzo rozsądne podejście do dostawców - owszem, wymagają, ale też ich wymagania nie są głupie. Bywają wyśrubowane, ale bez przesady. Natomiast pracuje się z nimi dobrze, dużo lepiej, niż z wieloma innymi europejskimi producentami.
Z tym lexusem IS to nie przesadzajmy, posiedziałem, przejechałem się kawałek (220D), pod żadnym względem nie przewyższał (mówię o wnętrzu - materiałach, tapicerka to już w ogóle jakieś nieporozumienie było) 159tki. A o estetyce nie ma co mówić bo do 159tki ma się nijak, jak to Japończyk. Owszem z tego co z właścicielką rozmawiałem - podejście serwisu do klienta - to inny wyższy świat w porównaniu do polmozbytowskiej Alfy.
jeden pisze ze rozmawial po pijaku z projektantem czy kims tam od alfy, inny ze jego szwagier projektuje czesci do alfy...boze, nawet ja tak nie sciemniam xDDDDD No a ja odbylem jazde testowa Alfa romeo Honolulu ktora wyjdzie z fabryki w 2045roku
xDDDD
Większość nowych samochodów jest testowana w Skandynawii, także nic zaskakującego.![]()