[Giulia] Alfa Giulia- 2015

• Autor wątku Autor wątku KRS
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Tam najmiejszy diesel to 3.0 i on jest ok do codziennej jazdy, ale wspominałeś o wersji GTA Alfy, więc aby zapewnić podobne doznania i osiągi to musiałbyś brać GC SRT8 (swoją drogą super auto za rozsądną cenę, tylko to paliwo i te częste przeglądy..)

Co do tej wizji: tył jakoś mi nie podchodzi, ale możliwe, że światła tak dziwnie wyglądają pod tym kątem (mocno wchodzą w bok auta). Tak samo jest z Jaguarem F Coupe (http://www.car-addicts.com/wp-content/gallery/jaguar-f-type-coupe/jaguar-f-type-coupe-33.jpg), ale wystarczy zobaczyć auto z trochę innego kąta i już super się komponuje.

Jeśli znajdziesz mi Jeepa Cherokee z silnikem 3,0d to będę pierwszym który go kupi ... no chyba że masz na myśli Grand Cherokee.

Przypomina mi się fake z kilku stron wcześniej, kiedy któś zmienił zdjęcie BMW 3 na linii produkcyjnej na wizkę niby nowej alfy ... taki żart a może wyjść rzeczywistość :)

na pewno tak nie będzie wyglądać przecież to bmw f30 a tył jakiś japoński,specjalna wizka żeby nas zmylić a później będzie zaskoczenie
takie jest moje zdanie,

nie wiem czy to wina zdjęc ale tylne drzwi wyglądają na bardzo krótkie i dosyć dziwnie to wygląda w zestawieniu z przednimi.

Jeżeli AR będzie jak piszą pomniejszonym Maserakiem to można zacząć pozycjonować AR na równi z Lancią, czyli w niebycie.

Jeżeli AR będzie jak piszą pomniejszonym Maserakiem to można zacząć pozycjonować AR na równi z Lancią, czyli w niebycie.

Przecież Ghibli to segment E a Q to F więc o co Ci chodzi? Normalne że będzie mniejsza.

Giulia jadąca na premierę.. :)

attachment.php

attachment.php

Załączniki

• 10312383_889213257791744_3065247614074975639_n.jpg
    10312383_889213257791744_3065247614074975639_n.jpg
    34 KB · Wyświetleń: 450
  • 1601175_889213241125079_4556190108773407973_n.jpg
    1601175_889213241125079_4556190108773407973_n.jpg
    56 KB · Wyświetleń: 457
A może to to co wiozą :)

170025-alfa_giulia__2015_-ccc.jpg

- - - Updated - - -

Albo to bo bardziej pasuje do tego na lawecie pod plandeką :P

attachment.php

Załączniki

• ccc.jpg
    ccc.jpg
    59.6 KB · Wyświetleń: 566
  • DDD.jpg
    DDD.jpg
    29.8 KB · Wyświetleń: 600
tyle wysiłku z ukrywaniem wyglądu i wieźliby ją na zwykłej lawecie pod prześcieradłem ? wydaje mi się, że do przewozu użyliby przyczep całych zabudowanych.... coś a'la jak dla konia :D

tyle wysiłku z ukrywaniem wyglądu i wieźliby ją na zwykłej lawecie pod prześcieradłem ? wydaje mi się, że do przewozu użyliby przyczep całych zabudowanych.... coś a'la jak dla konia :D
Celowe budowanie napięcia[emoji6]

Wysłane z mojego GT-S7560 przy użyciu Tapatalka

Przecież to jest zwykłe Ghibli na tej lorze.

Na torze FCA w Balocco odbywały się ostatnio zdjęcia z udziałem Tipo952. Mimo, że była zakamuflowana dało się zauważyć wloty na masce (lub ich imitację), cztery rury wydechowe i informację o 480 konnym silniku...

Ostatnia edycja:
jedyne co trzeba im jak na razie przyznać to to że skurczybyki maja bardzo wiernych pracowników i nie ma przecieków...

IMO tylna lotka jest bardziej wyciągnięta niż w ghibli, przypomina bardziej tą z 4c.. Na zdjęciu z lewego profilu tylna lampa przypomina bardziej tą z e60 niż z ghibli. No, ale ktoś mógł podciągnąć w programie graficznym dla napędzania kolejnych plotek..

Wiesz czym sie kieruje przeciętny nabywca samochodu ? Wzrokiem. Jak nabywca nowego samochodu poczyta pare kawałów o AR to co wybierze jak du.y nie będzie urywać ?
Przeciętny nabywca NOWEGO samochodu kieruje się różnymi czynnikami w zależności od tego czego oczekuje - obecnie jestem na etapie poszukiwania ( bo SUVa od alfy nie doczekałem) i ważny w pierwszej kolejności jest dla mnie komfort podróży i jakość wykonania wnętrza, wposażenie i niezawodność &4x4,a wgląd czy pochodzenie silnika ma w moim prztpadkudrugorzędne znaczenie

jedyne co trzeba im jak na razie przyznać to to że skurczybyki maja bardzo wiernych pracowników i nie ma przecieków...

Albo dobrze napisane umowy z nimi- czyt. kary za puszczenie pary z ust. :P

Przeciętny nabywca NOWEGO samochodu kieruje się różnymi czynnikami w zależności od tego czego oczekuje - obecnie jestem na etapie poszukiwania ( bo SUVa od alfy nie doczekałem) i ważny w pierwszej kolejności jest dla mnie komfort podróży i jakość wykonania wnętrza, wposażenie i niezawodność &4x4,

SUV Alfy w 2016 :) Te różne czynniki to cena niezawodność, prestiż. Ludzie z grubym portfelem celuja w Mercedesy, BMW, Audi, Lexusy ( z gónej półki cenowej ) Inni, mniej zasobni w mało palący, tani ale ładny.

wgląd czy pochodzenie silnika ma w moim prztpadkudrugorzędne znaczenie
Z gustami się nie dyskutuje to może Multipla, ? prawie jak SUV:cool:

To prawda, to jest po prostu Ghibli.

Z resztą nie wsadzali by jej w kokon Maserati, podczas gdy będzie sprzedawana jako Alfa ... ale to prawda, że napięcie się samo nakręca, ludzie już jaja znoszą i wytrzymać nie mogą :)

... ja też.

Ostatnia edycja:
Amortyzatory
Powrót