Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
do głowy mi nie przyszło porównywać AR 159 do opli i fordów... ale jeśli ktoś klasę samochodu definiuje jako gabaryty...
Nie wiem jak ma się auto ze zdjęć podlinkowanych na poprzedniej stronie do tego co zobaczymy ostatecznieale jeśli taka ma być bryła nowej alfy to jestem rozczarowany. Proporcje są straszne, wygląda to tak jakby ktoś wspawał środkową część auta na siłę próbując połączyć przód i tył o różnych liniach/proporcjach.
Po tym jak zacząłem jeździć alfą praktycznie wszystko do czego wsiadam jest jakieś nijakie, jeśli skopią nowy model to pewnie długo jeszcze pojeżdżę 159.
AR Polska oficjalnie pisze o prezentacji nowego modelu w czerwcu na 105 - lecie marki.
Pokaż załącznik 155550
źródło https://twitter.com/AlfaRomeoPolska/status/560406413080817665
Robią ludziom nadzieję na taki wygląd a potem mumina stworzą![]()
Takimi profilami na fb i innych zajmuje się jakiś stażysta lub pracownik z działu PR, ma za zadanie nabijanie latków, rozprzestrzenie się wiadomości i w sumie z tego jest rozliczany w swej pracy. Chwyty za pewnie wszystkie dozwolone. Grunt żeby był szum, sami na bank jeszcze nic nie wiedzą.
Też tak "słyszałem" i jest to prawdopodobne, w USA mówili że "summer 2015"Byłem dzisiaj w salonie i Pan sprzedawca stwierdził, że Giulie mają być dostępne w Polsce już we wrześniu br. Trochę mu nie dowierzałem biorąc pod uwagę czerwcową premierę, no ale takie niby info "z centrali" mają.