S
szewi
Guest
logo super 
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Czy to ważne, czy auto jest szybsze o 10s na jednym torze? Nikt przy normalnych zmysłach kto zastanawia się nad zakupem auta w cenie AR 4C nawet nie spojrzy na Leona... No wybaczbartas, mówimy o KOMBI z najbardziej pogardzanej marki w całym VAG-u. Niechby i nią jechał Vettel i miała chipa ze 30KM+ do serii. Porównujesz to do samochodu, który nie ma bagażnika, zrobiony jest z włókna węglowego, nie na nawet automatycznej klimy, wnętrze jest dość ubogie, żeby poprawić osiągi, silnik jest umieszczony centralnie itp. Taka Alfa powinna być ze 2 minuty szybsza. Zgadza się, kierowca nie był zawodowy, ale wynika to z tego, że moim zdaniem w Alfie się wystraszyli i postanowili nie drążyć tematu, żeby się nie pogrążać. Bo co z tego, że okleiliby samochód, wsadzili tam geniusza kierownicy i urwaliby 10 sekund?
Czy to ważne, czy auto jest szybsze o 10s na jednym torze? Nikt przy normalnych zmysłach kto zastanawia się nad zakupem auta w cenie AR 4C nawet nie spojrzy na Leona... No wybacz
Tak jak ris pisał, zawsze znajdzie się szybszy i nie ma co patrzeć tylko na cyferki. Wiesz, mając nawet Lambo może pogonić Cię jakiś Golf, czy Astra ( http://www.youtube.com/watch?v=uNrJ6FoVY3E ) i co wtedy zrobisz?! Załamiesz się, że masz wolniejsze Lambo?!![]()
czy tam spojler się opuszcza z przodu (tak wynika z filmu) ? to jakaś aktywna aerodynamika?a'la Huayra
![]()
o dualiźmie korpuskularnym cząsteczek
No dokładnie - dobry przykładale niektórzy marzą o BMW a kupili Alfę i później udowadniają wyższość świąt Bożego Narodzenia nad świętami Wielkiej Nocy.
![]()
Pokazywałem nową Giulię każdemu kto się nawinął, większość ma takie pojęcie o motoryzacji jak o dualiźmie korpuskularnym cząsteczek. Wszyscy jak jeden mąż orzekli, że to bardzo ładne auto i nikt jakoś nie szukał na siłę zapożyczeń z Mazdy, BMW czy T-34. Ale jaki kraj, tacy ALfaholicy...
A oto wnętrze:
![]()
Porażka.pewnie na wyświetlaczu dotykowym![]()
niektórzy nazywają to postępem technicznym
jak o dualiźmie korpuskularnym cząsteczek
Dokładnie! Korzystam teraz z wyświetlacza dotykowego i to jest pomyłka...Jeżeli postęp technologiczny wymaga oderwania wzroku od drogi w samochodzie zorientowanym na kierowcę żeby zmienić stację radiową, to ja mam taki postęp głęboko. Wiem, są przyciski na kierownicy, ale nie każdy ich lubi używać. Poza tym, w Julce po 4 latach chodzą już mocno tak sobie.