bimsky
Nowy
Ja pierdzielę, połowa forum jeździ klekotami a marudzą na brzmienie turbo v6
Jak dla mnie brzmi przekozacko, szczególnie słychać to na stacji benzynowej. Trochę jak 911 turbo, do tego fajnie słychać gwizd turbin
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Silnik elektryczny dużej mocy też wydaje ładny dźwiękA ja chyba pogodzę wszystkichbo ja marzę o Giulii bez jakiego kolwiek dźwięku, sam szum opon - Giulii elektrycznej.
Teraz będzie darcie szat na 10 stron, bo trubodoładowane V6 zbudowane w oparciu o V8 nie brzmi, jak wolnossąca V12.... Zdecydujcie się, chcecie mieć motor z Ferrari co łamie kręgosłup, czy ładnie grające V6 z pentastara?
Czy tylko ja zauważyłem, jak to auto posłusznie zmienia kierunek jazdy, i sprawia wrażenie, że można nim szastać po drodze bez ryzyka natychmiastowej utraty życia? Jest dobrze.
Ja pierdzielę, połowa forum jeździ klekotami a marudzą na brzmienie turbo v6Jak dla mnie brzmi przekozacko, szczególnie słychać to na stacji benzynowej. Trochę jak 911 turbo, do tego fajnie słychać gwizd turbin
No. Na przykład subaru (te starsze).Turbo silniki brzmią słabo. Turbina(i) psują dźwięk.
Turbo silniki brzmią słabo. Turbina(i) psują dźwięk. Zobaczcie ile kasy i zachodu zrobił Pagani w Huayra ( sorry jeżeli źle napisałem) żeby to v8 biturbo brzmiało. A i tak do zondy się nie umywa.
Na pewno nie da się podejść blisko tego co prezentuje v6 NA.
Wysłane z mojego C6903 przy użyciu Tapatalka
uups racja. Jakoś silnik Mercedesa zafiksowalem na v8. Oba modele miały V12. W huayra Pagani zrobił specjalny wydech żeby brzmiało to choć trochę jak zonda.Pagani nie było V8, ino tylko V12. Wszystkie.