Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Zachar cos bredzi o benzynie 1,75 i dieslu 2,0 w Giulii. Nie wiem wydawał mi sie zawsze kumaty gość,jest na miejscu w Genewie i nie wie nic o silnikach????
http://www.autocentrum.pl/filmy/nasze-nagrania/pozostale/genewa-2016-volvo-alfa-romeo-fiat-skoda/
Wysłane z mojego LG-D682 przy użyciu Tapatalka
Nie ma się co niepotrzebnie grzać, Panowie. 4C też miała być pogromcą Porsche, a na Ringu wyprzedziło ją kombi od Seata (nie twierdzę, że 4C to zły samochód i nie wnikam w metodologię testów na Ringu)
.
A z seatem jeśli było tak jak z pierwszą cuprą, gdzie okazało się, że męczyli zawodowego kierowcę wyścigowego przez tydzień na Nurburgringu, potem się okazało że opony do końca nie seryjne, że układ hamulcowy to jakiś ultra performance, który nawet nie był w ofercie i kilka innych "szczegółów".
A wracając do Giulii nie mów, że nie zajebiście będzie się położyć spać wiedząc że Twoja cywilna Giulia ma carbonowy wał napędowy![]()
A wracając do Giulii nie mów, że nie zajebiście będzie się położyć spać wiedząc że Twoja cywilna Giulia ma carbonowy wał napędowy![]()
Nie orientuje sie Ktos czy bedzie Giulia ma motorhow w Poznaniu 31.03-3.04 ? Fajnie by było zobaczyć ja w końcu na żywo [emoji3]
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Właśnie dzwonili do mnie z FCA
No to ja już widzę postęp w podejściu do klienta! Ja złożyłem reklamację w salonie w zeszłą sobotę i nadal czekam na telefon(10 dni).