Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Radku, ale nie powiesz mi chyba, że ktoś do Alfy 156 poliftowej, która pewnie już jest grubo poniżej 20k warta, będzie kupował ksenony nowe w ASO za 4000zł sztukabo równie dobrze po jakimś niewielkim dzwonie kupując części w ASO okaże się, że wydaliśmy 30k pln na auto warte połowę tej kwoty.
)....nie podoba mi się ...rozczarowuje mnie względem 159tki
Wasze lamentowanie nie wiem jaki ma sens dla kogoś, kto chce na taki samochód wydać 150 tys. jako nowy. Nie kupi samochodu, bo za dziesięć lat jak led mu się popsuje to będzie musiał dużo wydać na używkę? Przecież on ten samochód sprzeda za maks 5 lat.
Wasze marudzenie ma sens tylko z punktu widzenia potencjalnych kupców za 10 lat używanego egzemplarza. Dzięki takim smaczkom jasne jest, że tak stare Giulie będą bardzo tanie w zakupie, gdyż utrzymanie takiego samochodu będzie pewnie bardzo drogie.
...Przecież on ten samochód sprzeda za maks 5 lat....
Aczkolwiek nigdy nie mów nigdy, może ktoś będzie entuzjastą egzemplarza i nie będzie go chciał sprzedać?No kto bogatemu zabroni, pytam raz jeszcze?
Masz prawo tak pisać ALE mam prośbę jak będzie Giulia kiedyś tamna jakimś zlocie, to stań koło niej swoją 159, wsiądź do środka pomacaj ją trochę i jak będziesz wsiadał do swojej, to ciekawe czy powtórzysz to co tu napisałeś.
Spójrzcie na wytwory francuskiej motoryzacji z ostatnich 15 lat, w chwili premiery większość z nich wyglądało super a po kilku latach jak się opatrzą to wręcz straszą na ulicach.