Możesz coś więcej powiedzieć? Chodzi audio dla Giulii?(i przeglądnięciu jakie zestawy radio/audio AR przewiduje w tym roku)
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Możesz coś więcej powiedzieć? Chodzi audio dla Giulii?(i przeglądnięciu jakie zestawy radio/audio AR przewiduje w tym roku)
Akurat filmik jest bardzo dobrej jakości jak na współczesne możliwości techniczne (włączyć trzeba 4K) - bo to jest 360 stopni - dla niewtajemniczonych: można obracać kamerę myszką lub włączyć na telefonie na aplikacji youtube i ruszać telefonem. Najlepiej jednak oglądać na Google Cardboard albo GearVR.
Na ich kanale są jeszcze filmiki ze środka i z dachu.
Ja wiem, że to 360 stopni i jak to działaAle to przerost formy nad treścią. Dzwięk jest tragiczny, obraz w trybie normalnym jeszcze gorszy. Po co komu 360? Jako zbędny bajer ok. Ale przekaz 16:9 jest fatalny.
KRS - bardzo przeceniasz siłę swoją jako klienta, śmieszne to jest takie przekonanie pojedynczej mróweczki, że wpływa na stan takiego kolosa. Ba, choćby sklepiku osiedlowego![]()
Dźwięk tragiczny? Zmień słuchawki bo u mnie jest świetny.
Po co komu 360? Mamy rok 2016 a Ty się pytasz po co komu tryb 360. Słyszałeś o Gear VR, Cardboard?
Wysłane z mojego SM-G928F przy użyciu Tapatalka
W kwestii PR muszę przyznać rację koledze KRS.
Wygląda to słabo. Jeśli pojedyńczych ludzi się nie przekona do auta, to nie liczmy na super wyniki w sprzedaży.
Mam nadzieję, że zmienią specjalistę od wizerunku i marketingu bo te dotychczasowe filmiki "promocyjne" są monotematyczne i nic konkretnego nie wnoszą do tematu sprzedaży/dostępności.
Ja szukam info gdzie popadnie i u kogo się da. Ale mam zacięcie i trochę możliwości. Mimo to trzeba się nagłowić, żeby jakieś info uzyskać.
Przeciętny, potencjalny klient ma takie zabiegi daleko gdzieś! Jeśli nie zobaczy auta i nie będzie miał konkretów, pójdzie gdzieś indziej.
Oczywiście nie dotyczy to zagorzałych fanów marki i tych, kórzy ją kupią z ciekawości i dzięki dobrej pozycji finansowej.
]KRS - bardzo przeceniasz siłę swoją jako klienta, śmieszne to jest takie przekonanie pojedynczej mróweczki, że wpływa na stan takiego kolosa. Ba, choćby sklepiku osiedlowego- owszem, w znikomym , niemierzalnym procencie. Tym bardziej, że to nie Ty tym klientem jesteś, bo sam nie kupujesz samochodu. Możesz zaledwie wskazać typy w określonych granicach cenowych i czasowych. I tyle. I takich mróweczek będzie w czasie gdy Giulia już w końcu do sprzedaży trafi - mnóstwo, masa, tłumy - takich samych, identiko jak Ty. I cześć "sobie kupi" tą Giulię. A część Superba. Tak samo jakby to było teraz.
Ktoś kupujący faktycznie dla siebie - jeśli mu się spodoba, poczeka sobie. Ty potrzebujesz teraz, już, no to nie będziesz miał Giuli. Ojej. Segrio się martwić aktualnymi strasznie się spieszącymi nie będzie, bo za pół roku, rok itd. - będą kolejne takie same jak Ty mróweczki robotnice "już, już potrzebujące", "ich" autoi uważające się za filar istnienia FCA.
!
Cieszy mnie, że wreszcie się zgadzamy. Ja mogę czekać na konkrety dotyczące Giulii tyle, ile dam radę. Ale inny Kowalski czy Schmidt czekać nie będzie. Kupi inne auto.
A to ma przełożenie na całość sprzedaży. Start Giulia ma marny, nie zwiastuje to na razie sukcesu rynkowego.
Jesteś na 100% pewien tego co piszesz?Radio/nawigacje telefony do Gulii i zestawy głośnikowe. Na rynek amerykański idą zestawy z radiem SDARS i z nawigacją GPS, natomiast Chiny to jest Glonass. Europa to Glonass i radio DAB.
Audio dla chińskich wersji jest bogatsze, podobnie jak dla amerykańskich. W Europie za dopłatą.
Ja częściej chodzę na wybory niż kupuję nowe auta.Nieprawda, wybory nie są codziennie, a zakupy tak. Porównanie "z d...".
Jestem pewien.Jesteś na 100% pewien tego co piszesz?
Glonass na EU brzmi nieprawdopodobnie. To system rosyjski i zwykle w EU jest uzupełnieniem cywilnego GPS. To jest tak że produkuje się jeden układ elektroniczny, który ma wszystko a jak na jakimś rynku jakaś funkcjonalność ma być niedostępna to się ją blokuje software'owo. Tak jest najtaniej i taka jest praktyka.
Wysłane z mojego SM-G928F przy użyciu Tapatalka
... JEDEN klient może dużo. ...
A takie Audi A4 to nie opatrzony model? Jak ktoś się nie interesuje motoryzacją to nawet nie zauważy, czy to B8, czy już może B9, a może to tylko facelift...?! A przecież samochód się sprzedaje bardzo dobrze. Nie wspominając o Golfach, czy innych Passatach...Mówicie o innych klientach że kupią- oj taaak - tylko za 2-3 lata Giulia będzie już opatrzonym modelem, a inne marki będą miały nowe modele