[Giulia] Alfa Giulia- 2015

• Autor wątku Autor wątku KRS
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Jest nowa data! Tym razem 10 maja :D:

"On 10th May, the day when the press will begin the tests on the sedan, could, in fact, be the day for publication the price lists and the start of the phase of orders. the date is confirmed both from press sources (the evidence is for the international press have already been confirmed) that by insiders Alfa Romeo Project 952 . for the time being, unfortunately, from Alfa Romeo not yet get a confirmation."

KRS pliiiis nie pogrążaj się bardziej xD próbujesz się wykręcić z czegoś co napisałeś i wychodzi Ci to słabo. :P

Co do zakupu Giulii rozmawiałem wczoraj z kumatymi i decyzyjnymi i mamy czas do 30 lipca na decyzje.
No to Sergio dostał jeszcze trzy i pół miesiąca, żeby mi sprzedać to auto. I zarobić na mnie.

Ojoj

0004ZFPWWHO113DL-C116-F4.jpg

No to w Polsce sprzedaż puścimy od sierpnia, a do tego normalnie jeszcze z miesiąc obsuwy, to będzie we wrześniu... o ile...

PS.
Na tym forum jest taki wątek "wyżal się ", to może większą część z tego co nie pasuje do tego tematu (i nie jest na temat) można by tam przenieść.

Wracając do tematu Giulii, czy ktoś wie coś konkretnego, o co chodzi z tym oznaczeniem Q4 (widziałem takie na dostępnych w sieci zdjęciach niebieskiej i w #6618); a z wielu informacji medialnych wynikało, że AR zrezygnuje z praw do niego (i Q2) na rzecz Audi?

Oglądając zdjęcia moją uwagę zwrócił spojler :)

2015-Dodge-Viper-7.jpgalfa-fomeo-giulia-qv.jpg

Ostatnia edycja:
A może AR po prostu pozwoliło używać Audi tego oznaczenia (bez rezygnacji z używania go na swoich samochodach)? I tylko o pozwolenie na używanie takiego oznaczenia chodziło a nie o pozbywanie się go...

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

To jest specjalna zagrywka Sergio. Jak ktoś będzie się wstydził w towarzystwie, że jeździ Alfą, zawsze będzie mógł powiedzieć, że jeździ Q4 i każdy pomyśli uuaa, Audica! :)

A tak serio to też jestem ciekaw jaki był deal. Podobno nie było kasy, tylko wymiana. Może zobaczymy Giulię 'Quattro'? :)

Ojoj

Pokaż załącznik 197972

No to w Polsce sprzedaż puścimy od sierpnia, a do tego normalnie jeszcze z miesiąc obsuwy, to będzie we wrześniu... o ile...

PS.
Na tym forum jest taki wątek "wyżal się ", to może większą część z tego co nie pasuje do tego tematu (i nie jest na temat) można by tam przenieść.

Wracając do tematu Giulii, czy ktoś wie coś konkretnego, o co chodzi z tym oznaczeniem Q4 (widziałem takie na dostępnych w sieci zdjęciach niebieskiej i w #6618); a z wielu informacji medialnych wynikało, że AR zrezygnuje z praw do niego (i Q2) na rzecz Audi?

Oglądając zdjęcia moją uwagę zwrócił spojler :)

Pokaż załącznik 197974Pokaż załącznik 197975

Również widziałem to zdjęcie, ale znaczek wyglądał bardziej jak Q do potęgi 4 niż jak Q4

KRS sam pamietam jak pisałeś że auta nie bedzie wiec nie odwracaj kota ogonem

...... czytasz ze zrozumieniem, czy to jest tutaj epidemia? Nie dziwi mnie to wcale, w narodzie, którego 63 procent ludzi w ciągu roku nie przeczytało ani jednej książki. Rekord Europy. To jak tutaj rozumieć słowo pisane.
No to może łopatologicznie: gdzie ja się wykręcam od tego co napisałem? wskazałem tylko, że kompletnie bez sensu jest wycinać jedno zdanie z kilkuset postowego wątku, gdzie poglądy ewoluują, w miarę jak dochodzą nowe wiadomości i fakty.
Obawialem się realnie, że Giulii nie będzie, na szczęscie chyba jednak będzie, choć kolejne przekładki terminów i nadal brak informacji u dealerów o ofercie i cenach marce i modelowi nie pomoże na rynku.

- - - Updated - - -

Uff... kamień z serca musiał mu spaść po tej deklaracji.
:)

... po co ta prymitwna złośliwość? Nadal nie pojmujesz efektu skali. Takich ludzi, jak ja jest wielu a rynek jest rynkiem kupującego, przy tak ostrej konkurencji. Alfa nie ma nadal dobrej opinii a takie jajca, hece i opóźnienia opinii na pewno nie poprawią.
A na końcu masz wynik finansowy i bilans. Giulia staje się powoli synonimem Godota. Pewnie nie wiesz, co to jest, ale to już nie mój problem.

Chciałeś żeby Ci kolega udowodnił gdzie napisałeś zdanie że Giulii nie będzie. Znalazł to zacząłeś wywód że to wyciete z kontekstu jest.
No i teraz czekamy na kolejny. :D

Archi - spojler i nie tylko, ma uzasadnienie w historii AR. Wręcz bezpośrednie w Giulii. Spokojnie, mają skąd czerpać nawiązania, nie muszą z zewnątrz.

Cytat Napisał criss Zobacz post
KRS sam pamietam jak pisałeś że auta nie bedzie wiec nie odwracaj kota ogonem
...... czytasz ze zrozumieniem, czy to jest tutaj epidemia? Nie dziwi mnie to wcale, w narodzie, którego 63 procent ludzi w ciągu roku nie przeczytało ani jednej książki. Rekord Europy. To jak tutaj rozumieć słowo pisane.
No to może łopatologicznie: gdzie ja się wykręcam od tego co napisałem? wskazałem tylko, że kompletnie bez sensu jest wycinać jedno zdanie z kilkuset postowego wątku, gdzie poglądy ewoluują, w miarę jak dochodzą nowe wiadomości i fakty.
Obawialem się realnie, że Giulii nie będzie, na szczęscie chyba jednak będzie, choć kolejne przekładki terminów i nadal brak informacji u dealerów o ofercie i cenach marce i modelowi nie pomoże na rynku.
wymądrzasz się jak zawsze i robisz z siebie wielce wiedzącego. Pałuj się :) [MENTION=114]Belfer[/MENTION] zrób porządek w temacie

Złożyli 1 egzemplarz a drugiego w tle nie widać. Już sobie pogratulowali, wręczyli kwiaty - no ekstra - plan na ten tydzień wyrobiony ;).

Złożyli 1 egzemplarz a drugiego w tle nie widać. Już sobie pogratulowali, wręczyli kwiaty - no ekstra - plan na ten tydzień wyrobiony ;).
Zapewne pierwszy seryjnie złożony na linii przez zwykłych pracowników. Bo seryjnie składane a te wcześniej zrobione to dwie różne rzeczy.

Zważywszy na fakt, że mieli zacząć 15, obsuwa nie jest tragiczna :).

Wysłane z mojego MotoG3 przy użyciu Tapatalka

Amortyzatory
Powrót