Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
No to może łopatologicznie: gdzie ja się wykręcam od tego co napisałem? wskazałem tylko, że kompletnie bez sensu jest wycinać jedno zdanie z kilkuset postowego wątku, gdzie poglądy ewoluują, w miarę jak dochodzą nowe wiadomości i fakty.
Pomijam ciężki, niby ironiczny ton. Ważniejsze jest to, że po prostu kłamiesz. Albo nie rozumiesz słowa pisanego.Zacytuj mi, tutaj, gdzie ja napisałem, że tego auta NA PEWNO NIE BĘDZIE. zacytuj mi, albo napisz: przepraszam, pomyliłem się.
Panowie, paru z Was powinno mnie przeprosić tutaj. Już kilka lat temu pisałem: Marchionne rozwali to wszystko. I jak widać, ludzie zaczynają przeglądać na oczy. Fiat się zwija, Alfa to dobry żart,Lancii prawie nie ma, Ferrari na sprzedaż, ogólnie jest fajnie. Ważne, ze kupił Chryslera. Oj, ważne.
moim zdaniem,giulii w sprzedaży w ogóle nie zobaczymy
w ogóle, podkreślam... Wiele na to wskazuje, pomijając niezdrowe napinki Belfra.... Nie ma pieniędzy na rozhuśtanie tego projektu, nie ma i nie będzie, bo skąd? Kupił amerykańskiego trupa, która to transakcja trwała PIĘĆ LAT. Przez te lata zaniedbano wszystko, co było można. Wypuszczono wizerunkową zabawkę 4C i to jest jedynysukcesik ostatnich lat.
Poza tym to jazda bez trzymanki ku przepaści.
Teraz na dużym ekranie dopiero widzę, że w tym kolorze i z tej perspektywy Giulia jest zwyczajnie... brzydka. Tylko nie kamieniujcie.
Chciałeś żeby Ci kolega udowodnił gdzie napisałeś zdanie że Giulii nie będzie. Znalazł to zacząłeś wywód że to wyciete z kontekstu jest.
No i teraz czekamy na kolejny.![]()
Teraz na dużym ekranie dopiero widzę, że w tym kolorze i z tej perspektywy Giulia jest zwyczajnie... brzydka. Tylko nie kamieniujcie.
A jak ta biała pod BB?Pozdrawiam
Złożyli 1 egzemplarz a drugiego w tle nie widać. Już sobie pogratulowali, wręczyli kwiaty - no ekstra - plan na ten tydzień wyrobiony.
Popatrz uważnie na prawą krawędź zdjęcia (widzę, że nie jestem jedyne sokole oko...)
A ma ktoś inne zdjęcia? Na słupku "C" refleks wygląda jak logo Maserati.
Cos w tym jest. 147 po fl tez miala nieproporcjonalnie szerokie swiatla do sylwetki.czy tylko mnie się wydaje, że przód Giulii wygląda jak 147 po lekkim liftingu?
ego roku.