Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
AR przewiduje jakis marketing, reklame w tv, cokolwiek?
Ale spójrz teraz na cenę Giulietty i np. Golfa (+/- ta sama) i porównaj sprzedaż obu w PL:
a/ Julka - 572 szt.
b/ Golf - 11.628 szt.
A w segmencie D mamy Giulię w dieslu 150 KM od 139.000 i Passata diesel 150 KM od 113.090 - jak myślisz, ile osób uzna, że Giulia jest ładniejsza i dopłaci 26 tys. zł?![]()
Ale ile z tych samochodów poszło do flot gdzie liczy się wysokość raty i wartość wykupu?
Wysłane z mojego SM-J100H przy użyciu Tapatalka
Odpowiedź w takim razie dlaczego ludzie kupują Lexusa IS, BMW albo nawet Mazdę 6 czy Volvo - skoro równie dobrze mogli by mieć taniej Passata? Czy w ogóle ta dyskusja ma sens? Porównywanie RWD Alfy z plebejskim Passatem?
Dzięki!Autocentrum i Pol-Car na Gorzysława.
- bagażnik bardzo płytki (bez porównania z A4), pan tłumaczył, że to przez napęd na tył... ale jakoś i w A4 (quattro) i w E90 miałem większe. Pod podłogą jest dużo miejsca, które możnaby wykorzystać bo brak zapasu, zamiast tego jest wypełnienie pianką... Dodatkowo (podobnie mam w A4) w tylnej półce jest głośnik, który mocno wystaje i 'wchodzi' w bagażnik. Niby 480l (w A4 chyba 460l), ale jakoś mniej ustawne - duży minus
Napisał jersey
Niemniej będę z uporem maniaka twierdził, że tacy "świadomi" kierowcy, podobnie jak ci którzy upalają wozy na torze są w mniejszości. A większość kupujących prędzej zwróci uwagę na materiał deski, wyświetlacz multimedialny i dywaniki niż na szczegóły konstrukcyjne.
Oczywiście - ale tacy ludzie w życiu nie trafią do salonu Alfy.
Alfa teraz zaczyna grać w innej lidze - pytanie jak tam sobie poradzi to pytanie na inny temat ale nie na porównywanie z Passatem.
Ja oceniam auto według siebie, bo jeśli je kupię to ja będę nim jeździł a nie ogół. Nie jestem analitykuem, czy marketingowcem w FCA, nie muszę się martwić, żeby Giulia podobała się tysiącom. Dlaczego mam nie oceniać auto według własnego kryterium?! 159 mi się bardzo podobała,ale niestety kulała pod wieloma względami.Pamiętajmy żeby nie oceniać Alfy naszą, czyli forumową miarą, a wczuć się w rolę ogółu i względem tego przewidywać czy odniesie sukces czy porażkę.
Gulia pojawiła się w ADF we Wrocławiu. Biała, nie QV, ale nie mam pojęcia jaka wersja dokładnie.
W Giuliettcie jest tak samo.Odzwyczaiłem się juz troche od jazdy manualami, ale zauważyłem że dosyć dziwnie wbija się wsteczny w Giulii, po prsostu max lewo i do góry - ciekawe czy sa jakies zabezpieczenia żeby przypadkowo podczas jazdy nie wbić R, w 159 chyba byl ten wieniec na lewarku jesli dobrze pamiętam (musze sprawdzić w spiderze jak to jest![]()
aha i nie zauważyłem nigdzie wejścia na płyty, DVD pewnie w opcjach, albo ktoś stwierdził że DVD już jest passe. Konsola Giulii jest bardzo ascetyczna, ale mnie się akurat to podoba. Przykadowo w bmw na konsoli centralnej jest nawalone przyciskow itp troche jest tam bałagan, ekran prostokątny, daszek nad zegarami obłe kształty, ekran fajny bo nie trzeba odrywać wzroku od kierunku jazdy, ale ten w Giulii zrobił na mne lepsze wrażenie, jest harmonijnie wkomponowany w deskę rozdzielczą.
Przycisk back by się przydał w kontrolerze, ale to pewnie trochę tak jak w ajfonach vs android![]()