Oj, oj, nie zapędzaj sięZnacie drugą firmę motoryzacyjną na świecie, która po 25 latach posuchy robi coś takiego?! Czy Ford, Citroen, Audi, Toyota byłyby w stanie od zera zbudować samochód, który z miejsca zrzuciłby M3 z piedestału?
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Oj, oj, nie zapędzaj sięZnacie drugą firmę motoryzacyjną na świecie, która po 25 latach posuchy robi coś takiego?! Czy Ford, Citroen, Audi, Toyota byłyby w stanie od zera zbudować samochód, który z miejsca zrzuciłby M3 z piedestału?
Oj, oj, nie zapędzaj sięMyślę że gdyby Fordowi dali takie polecenie i budżet to by zmiótł osiągami M3, zobacz jakiego zrobili FFRS3 gdzie 99% ludzi w tym i ja sam nie wierzyłem że pójdą w 4x4 a teraz fura wymiata.
nie chodzi o osiągi czyli przyspieszenie ,prowadzenie ,nie chodzi o wygląd bo przecież auta nie są dla wizażystów to o co chodzi? uświadomisz mi?Ale w budowaniu samochodu nie chodzi tylko o osiągi - gdyby tak było, to ludzie zamiast M3 kupowaliby Hellcaty, a wiemy, że tak nie jest.
nie chodzi o osiągi czyli przyspieszenie ,prowadzenie ,nie chodzi o wygląd bo przecież auta nie są dla wizażystów to o co chodzi? uświadomisz mi?
Bo synonimem sportowego sedana na świecie jest bmw m3 i giulia tego nie zmieni.
A dlaczego nie zmieni?
Jeśli faktycznie okazała się lepsza, to co? Myślisz, że wszyscy nadal będą kupować M3? Że dźwięk z głośników, rozmiękczenie charakteru nie mają tu znaczenia?
Jakbym miał budżet na takie auto przejechał bym się C63, M3 i QV. I wybrałbym to, co mi osobiście najbardziej pasuje. Myślę, że wielu tak zrobi, a skoro Giulia jest taka dobra jak piszą testerzy, to zapewne wielu wybierze QV.
Pomyśl sobie... nie fajnie jest mieć sedana z "silnikiem ferrari"?![]()
ale każde działanie FCA związane z tym samochodem od czasu jego początków jest jedną wielką wtąpą
Te raty leasingowe to netto zapewne?![]()
Ja tam się tym "geniuszom" z FCA nie dziwię. 75 aut dla jednego faceta na tydzień to nieco wygórowane wymagania. Reszta orszaku i tak jeździ topowymi czarnymi BMW, Audi i Mercedesami, jako obstawa do jednego "marketingowego" auta![]()
T
Raty netto i to od najtańszej wersji zdaje sięAle limit 60kkm w okresie trzy letnim to chyba lekko ograniczające.
Promowanie Alfy na rynku polskim to wyrzucenie pieniędzy w błoto i FCA doskonale o tym wie. Także możecie płakać dalej.

Może się nie znam na marketingu, ale jak widziałem ten orszak, to za promocje marki na tej imprezie powinno płacić Audi, BMW i Mercedes, a nie VWTo widzę, że masz małe pojęcie o marketingu. Biorąc pod uwagę, jak mocno będzie to wydarzenie obecne w mediach i jak dużo ludzi to zobaczy, mieli jedyną okazję na prezentację aut, których inaczej nie potrafią promować...
Nie chodzi tutaj tylko o AR bo akurat ta marka mało by się nadawała do obsługi tej imprezy.
Kolejne żenujące posunięcie FCA "Połlend".
Włosi mają małe tablice [emoji12]uciekając od leasingu i innych uwag:
proszę mi powiedzieć, co myślał projektant auta? gdzie założyć tablicę rejestracyjną? już znajomy z salonu mi mówił dużym problemie!
tablica zasłania otwór na hak do holowania, czujniki parkowania łapią obecność tablicy jako przeszkodę, a do tego dochodzi spryskiwacz...
na zdjęciu jest wersja bez czujników...
Pokaż załącznik 206485