co ma do rzeczy silnik, kiedy osiągi są takie porównywalne?
Kultura pracy, brzmienie, ogólny "feeling". Mam wymieniać dalej czy skumałeś?
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
co ma do rzeczy silnik, kiedy osiągi są takie porównywalne?
Parę dni temu spędziłem trochę czasu w salonie Ganinexu w Katowicach przy okazji wymiany oleju i przyglądnąłem się wystawionej tam Giulii. Wrażenia - wizualne jedynie - mam trochę mieszane. O ile z zewnątrz auto prezentuje się znakomicie, o tyle we wnętrzu...
Super, tylko jaki silnik ma BMW 340ix ?
Kultura pracy, brzmienie, ogólny "feeling". Mam wymieniać dalej czy skumałeś?
Kiedyś to takie oznaczenie oznaczało zdaje się 4 litry benzynka. Ale teraz ??? kto to wie, może być 2 litry i 4ry głośniczki z głosem silnika z radia we wnętrzu![]()
Ale Alfa to nie Jaguar, Audi, Marcedes czy BMW. Nie ten prestiż, nie to postrzeganie marki przez klientów. Technicznie AR jest konkurentem tych marek. Wizerunkowo to może zawalczyć z Citroenem.
A przeczytał co pisze? Technicznie wóz jest ok, i takie porównania są też ok. A ja pisałem o wizerunku marki. Bo jak ktoś twierdzi, że za Alfą stoi ten sam prestiż i to samo zaufanie klientów co za Jaguarem, BMW czy Mercedesem to cóż.
Super, tylko jaki silnik ma BMW 340ix ?
Mimo wszystko to jest 6 cylindrów, Giulia jeśli kiedykolwiek dostanie taki silnik to będzie kosztowała podobne pieniądze. Może się nawet wydawać, że brakuje czegoś takiego w ofercie, 200-280-???-510Czy litry, R6 z turbowięc nawet to nie brzmi...
Pół świata motoryzacyjnego porównuje Giulie do Merca i BMW a tutaj do Citroena i Mondeo. Czekam na test Giulia vs Dacia Logan...
Wysłane z mojego MX4 przy użyciu Tapatalka
A przeczytał co pisze? Technicznie wóz jest ok, i takie porównania są też ok. A ja pisałem o wizerunku marki. Bo jak ktoś twierdzi, że za Alfą stoi ten sam prestiż i to samo zaufanie klientów co za Jaguarem, BMW czy Mercedesem to cóż.
Mimo wszystko to jest 6 cylindrów, Giulia jeśli kiedykolwiek dostanie taki silnik to będzie kosztowała podobne pieniądze. Może się nawet wydawać, że brakuje czegoś takiego w ofercie, 200-280-???-510
Mimo wszystko to jest 6 cylindrów, Giulia jeśli kiedykolwiek dostanie taki silnik to będzie kosztowała podobne pieniądze. Może się nawet wydawać, że brakuje czegoś takiego w ofercie, 200-280-???-510
mam pytanie; dlaczego Giulia przy silniku 2.2d i mocy 180KM ma większy moment w automacie niż manualu?
Zazwyczaj obniżony moment świadczy o jednym... że skrzynia tego nie przeniesie?
Może te manuale słabe są po prostu?
Zazwyczaj obniżony moment świadczy o jednym... że skrzynia tego nie przeniesie?
Może te manuale słabe są po prostu?
Sprzedawca w białymstoku powiedział, że już widzieli jak bedzie wygladać Giulia kombi i przypomina 159 w sportwagonie, co miał na myśli to nie wiem. Z ciekawostek białostocki konrys oczekuję na testówke w postaci 200 konnej benzyny która jest już wyprodukowana i jest aktualnie w transporcie.
Jeśli z tym kombi się potwierdzi to bardzo dobra wiadomość. Niech jeszcze dołożą podstawową wersję z benzyną 1,4 o mocy 170-180KM z manualną skrzynią w trochę niższej cenie - to i ja zacznę ten samochód brać pod uwagę jako kolejny nabytekJestem pewien, że taka "prostsza" wersja w Kombi w Polsce robiła by co najmniej połowę sprzedaży tego modelu, jeśli cena by oscylowała w granicach 110-120 tys.
Przecież już udowodniono że to ściema, lepiej zrobić słaby wariant 2.0dla użytkownika obniżył by zużycia paliwa
Przecież już udowodniono że to ściema, lepiej zrobić słaby wariant 2.0