Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
jednak sie nie dogadalismy. chodzilo mi o dedykowany dzial, a wydaje mi sie ze Stelvio mogloby byc w tym samym dziale co Giulia, bo konstrukcyjnie jest to praktycznie to samo auto (tak jak 159 jest razem z Brera I Spiderem bo 99% pytan czy problemow jest wspolna dla wszystkich modeli)Ten dział istnieje już całe wieki...
Tutaj trzymajcie się tematyki Giulii.
Podobny post w Twoim wykonaniu czytaliśmy już co najmniej 30 razy w ciągu ostatniego roku. Jeśli masz coś nowego do dodania to śmiało. Bez krępacji. Twoją opinię na ten temat wszyscy doskonale znamy, nie musisz przypominać.
Wysłane z mojego MX4 przy użyciu Tapatalka
Owszem, bo do dziś nikt na to pytanie, kluczowe z punktu widzenia sprzedaży, nie umie odpowiedzieć. Ponawiam więc pytanie.
jednak sie nie dogadalismy. chodzilo mi o dedykowany dzial, a wydaje mi sie ze Stelvio mogloby byc w tym samym dziale co Giulia, bo konstrukcyjnie jest to praktycznie to samo auto (tak jak 159 jest razem z Brera I Spiderem bo 99% pytan czy problemow jest wspolna dla wszystkich modeli)
To ze jest jakis tam watek w dziale Inne, prototypy I historyczne to nie jest wlasciwe miejsce dla auta ktore za 20 minut bedzie mialo oficjalna premiere.
W dzisiejszym numerze Auto Moto porównanie Giulii QV i BMW M3 z pakietem Competition. I...wygrywa Alfa !
A to niby też gazeta na niemieckiej licencji...
Cholerni pismacy.. Ja wczoraj czytałem, że Audi kupiło oznaczenia Q2 i Q4 zastrzezone dla naszych Alf.. Smutne to. Sumka pozostaje tajemnicą..
Oczywiście założę temat jutro jak wroce z pierwszej trasy. Bedzie jak Bozia przykazała.Zrobie to w odpowiednim dziale.POZDR
Nie kupili ich na wyłącznosć a dostali prawo do ich używania. Zatem Alfy q2 i q4 nadal będą (np. Giulia) [emoji6]
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Coś ruszyło z 2.0b