Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Był już ktoś na jazdach testowych, podzieli sie wrażeniami? Ja mam ustaloną jazdę na piątek piąteczek piątunio...nie mogę sie doczekać![]()
do jazd nie ma QV z tego co wiem nigdzie. salon FCA w Bielsku ma QV od ok 2mcy, ale jest udostępniana tylko dziennikarzom - to ta biała SBxxxxx która pojawia przewija się praktycznie przez wszystkie testy w gazetach, blogach., youtube itp. benzyny 200KM dopiero co zjeżdżają do salonów, chyba na testówkach też jeszcze nie ma. Więc będzie to diesel 150 albo 180KM, raczej w manualu (taki sobie), choć gdzieniegdzie automaty też chyba mają (ponoć fajne)
Czerwona Q z motoru to MT6 SB 8984S
Biała SB 6999S to ta z większości dotychczasowych relacji.
A co do benzyny 200 KM, to wczoraj w dziale Nasze Belle została taka zaprezentowana przez kolegę spod Częstochowy (SCZ XXXX).
...
Wkrótce może pojawią się jakieś benzyny 200KM na testówkach - chętnie bym sam się przejechał, chociaz obawiam się trochę że jeszcze mi się tak spodoba że już tylko będę kombinował jak ją kupić (i jak przekonać Panią do zaakceptowania)
ja 4 miesiące temu kupiłem Giuliette i już kombinuje (czyt. przekonać "Panią") jak tu się do Giuli przesiąść.

...mowa o najpopularniejszych kolorach aut na świecie. Biały ...
Ja nie pisałem o innych markach... FCA ma specjalne wersje Municipale. Poza tym oferta nie była robiona przez Fiat Auto Poland (tak to się nazywało wtedy) a przez dealera (tak, jak wspomniał Marek). To zwykły szwindel był. Włoskie auta służb mundurowych mają inne instalacje elektryczne, elementy wyposażenia itp.
Teraz masz już Giulię w takiej wersji i to nie tylko Quadrifoglio. U nas by pewnie dali najuboższą z dodatkowymi świecidełkami i po sprawie...