Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
pan z salonu strzelił dla mnie fotki więc szału nie ma.Jutro porywam do domu
Pokaż załącznik 222207 Pokaż załącznik 222208
W nawiązaniu
kolejne pokazy i promocja w USA, chcą zaistnieć na możliwie wielu motoryzacyjnych pokazach w całych stanach, planują sprzedaż na poziomie 150 000 Giulii i Stelvio w najbliższych latach
Alfa Romeo protagonista al Chicago Auto Show 2017
alfę mozna było co najwyżej pocałować w klamkę.
To czekamy na relacje, gdy juz zagości w Twoim domu [emoji4]. Gratulacje!
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
pan z salonu strzelił dla mnie fotki więc szału nie ma.Jutro porywam do domu
Kurde, ja ostatnio często widuje Giulię bo chyba niedaleko SKM biegnie trasa jazd testowych salonu w Wejherowie. I totalnie nie robi na mnie wrażenia. Parę razy gdyby nie napis na boku to bym nawet nie zwrócił uwagi. Ot, kolejna Toyota przejeżdżająca obok. Już Mazda 6 czy KIA Optima robią większe wrażenie i bardziej przyciągają wzrok.
Rzecz jasna pisze o wyglądzie zewnętrznym, co zaznaczam bo się zaraz zlecą obrońcy Karbonowego Wału [emoji14]
Dla odmiany widziałem w Genewie na drodze inny wymysł FCA czyli Abartha Competitione. Wzroku nie mogłem od tego kurdupla oderwać. Jednak Alfa totalnie pokpiła wzornictwo Giuli. Żeby potraktowany Fiat 500 lepiej wyglądał?
Wysłane z mojego SM-T710 przy użyciu Tapatalka
Dla odmiany widziałem w Genewie na drodze inny wymysł FCA czyli Abartha Competitione. Wzroku nie mogłem od tego kurdupla oderwać. Jednak Alfa totalnie pokpiła wzornictwo Giuli. Żeby potraktowany Fiat 500 lepiej wyglądał?
Widziałem w białym na żywo i jest mega
Zwłaszcza z ciemnymi felgami!
I totalnie nie robi na mnie wrażenia.
to auto jest warte każdej wydanej na nie złotówki.Do dealera mam 40 km,a zrobiłem 180![]()
A ja mam zupenie odwrotnie. Jak widzialem w necie zdjęcia to nie bylem do końca przekonany, ale jak zobaczylem na żywo to mi kapcie spadly. To jak wyrzeźbione są biodra, jak te linie płyną i sie gną, ja tam jestem urzeczony. Jedyne ostre rzeczy to przetloczka na boku i krawędź bagaja. Jak mijałem taka czarna odbijajaca w lewo w Gdansku to myślalem, że to jakieś Maserati.Cena globalnych celów marki. Pierwszy raz widziałem ją latem przed szwajcarską granicą. Patrzę w lusterko coś jedzie, mija mnie coś ryczy, więc zwróciłem uwagę, najpierw podwójne wydechy, potem napis gulia i aż mi wstyd przed samym sobą. Nie poznałem flagowca mojej ulubionej marki. Czekałem z niecierpliwością na premierę ale na szczęście są jeszcze inne auta chwytające za serce, dla mnie Gulia to nic szczególnego, ot ładne ale bez "łał".
Ja nie wiem o co chodzi z tymi katalogami ja mam od listopada ładnie wydany katalog giulia wersja oczywiście pl, dzisiaj zreszta w salonie dostałem kolejny dla znajomego który również sie do giulii przymierza
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

krótko,żeby nie przynudzać9 grudnia zeszłego roku.Salony w Katowicach oddalone o 2 km.Różnica w cenie samochodów circa 2 tyś.zeta
W salonie Lexusa pani proponuje następnego dnia jazdę próbną samochodem u mnie w domu,czyli ok 50 km od salonu,natomiast w salonie Alfy na moją prośbę czy mogę zobaczyć podświetlenie deski rozdzielczej krótkie nie,bo akumulator rozładowany
Pokaż załącznik 222271Pokaż załącznik 222272
Pokaż załącznik 222273Pokaż załącznik 222274
- - - Updated - - -
i olać kawę,miłe podejście itd.itp.w Lexusie,ale że na żarówki ich nie stać,to nie pojmuję.To,że mnie potraktowali jak upierdliwego klienta to ich broszka.Kupiłem w innym salonie,bo tam nie zostałem potraktowany jak intruz![]()