Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Słyszałem ciekawą rozmowę niedawno: wiesz, fajna ta Giulia, ale strasznie mocna i droga. Poszalałbym no ale jak tu kupić takie auto? Facet był pewny, że nie ma innych wersji silnikowych w ofercie.
Dla losów Giulii kluczowa jest sprzedaż wersji dla Kowalskich.
Wszyscy sie podniecają Giulią QV i słusznie, auto jeżdzi znakomicie, czytałem kilka artykułów po testach w róznych gazetach i na róznych portalach. Brawo.
Tylko, ze Giulia QV to auto "niszowe", sprzedaż tej wersji modelu jest i będzie śladowa. Dla losów Giulii kluczowa jest sprzedaż wersji dla Kowalskich.
Słyszałem ciekawą rozmowę niedawno: wiesz, fajna ta Giulia, ale strasznie mocna i droga. Poszalałbym no ale jak tu kupić takie auto? Facet był pewny, że nie ma innych wersji silnikowych w ofercie.
No i w Top Gear zachwyceni GiuliąNajszybszy sedan na torze w rękach Stiga, pokonał m.in. M3
![]()
Bo jest się czym zachwycać , ale z drugiej strony pokonanie słabszego o prawie 80 KM M3 o 0,2 sek. nie jest wielkim wyczynem
Bo jest się czym zachwycać , ale z drugiej strony pokonanie słabszego o prawie 80 KM M3 o 0,2 sek. nie jest wielkim wyczynem![]()
Na szczęście byłeś w pobliżu i z pewnością - jako zdeklarowany Alfista - wyprowadziłeś go z tego oczywistego błędu.
Świetnie, że trafiło na Ciebie, bo oprócz kilku zalet, miałeś okazję przedstawić całą masę wad tego modelu.
Faktycznie testy Q są mocno widoczne i przysłaniają inne modele. No ale to przecież globalnie działa dobrze, bo się o modelu mówi.
Wszystkie te ścigania to trochę na siłę są robione, pod tezę. Fajnie że wygrywa Giulia Q ale zaraz puszczą inne auta z lepszym kierowcą, który jadąc Q ciut zwolni (albo nawet nie) i będzie wynik inny. Moim zdaniem to nic nie zmienia
Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka
Żeby była jasność, zgadzam się z Wami. O tym pisałem w słowach że wyscigi nic nie zmieniają - po prostu zrobili świetne auto, które już mierząc się z najlepszymi stawia mu świetne świadectwo.A niech nawet i będzie te 0,2s wolniejsza.
BMW wyznaczało standard w swojej klasie przez 30 lat, a tu nagle wpada po latach nieobecności Alfa Romeo i robi samochód co najmniej równie dobry. To jest ogromne osiągnięcie.
naucz się czytania ze zrozumieniem.. ja wiem
Do Twojej wiadomości jednak: nie mam zwyczaju wcinać się w cudze dyskusje.
Teraz rozumiesz?
Widzę, że Alfa wyprzedzając najszybsze BMW w tej samej klasie spowodowała ból dupy u niektórych właścicieli wozów z Bawarii - bardzo mnie to cieszy