Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Garraty, jeszcze nie odebrałeś Veloce, a już oglądasz się za QV
Nie znam się na statystykach sprzedaży aut, ale może okazać się, że tak zaniedbywany i niedoceniany rynek polski okaże się chłonnym dla nowych modeli AR.
Widać to choćby po kolejnych Giulia'ch parkujących na forum
Społeczeństwo się bogaci (społecznie nieproporcjonalnie, ale to już inna sprawa) i coraz więcej ludzi kupuje nowsze i nowe auta.
Na komercyjny plus Giulii, wśród konkurencji w premium, można zapisać, że wprowadza pewną świeżość do tego segmentu.
Jest zupełnie nowa i zupełnie inna (może nie z wyglądu, bo tu jest jednak stylizowanie się na BMW i mizdrzenie do klientów konkurencji).
Mnie najbardziej cieszy fakt ze jest duzo osob ktore kupilo Giulie a wczesniej nie mialo kontaktu z Alfa Romeo i z naszym forum. Widac to po nickach i losciach postow.
No i od wczoraj nam:
![]()
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Ja miałem kontakt od dawna z ar i forum ale nie pisałem i mój nick wygasł wiec założyłem ponownie
I w ten o to sposób powstają plotki. Ostatnie zdanie z akapitu który interpretujesz oznacza, że na każde dwa wyprodukowane egzemplarze Stelvio przypada jeden Giulii.Zdaje się, że już wyciągnęli wnioski, i planują kolejne dwa suv-y, być może kosztem następców Mito i Giulietty - niestety![]()
To co napisałem opiera się na, wspominanych już tutaj, słowach obecnego szefa AR:I w ten o to sposób powstają plotki. Ostatnie zdanie z akapitu który interpretujesz oznacza, że na każde dwa wyprodukowane egzemplarze Stelvio przypada jeden Giulii.
AR sprzedalo w marcu 4588 samochodow na calym swiecie..
tym tempem 50 tys rocznie peknie.. biorac pod uwage sukces Stelvio mozemy liczyc na 100 tys aut w 2017roku.
Osiagi fiata to 50.401 sztuk.
![]()
![]()
AR sprzedalo w marcu 4588 samochodow na calym swiecie..
tym tempem 50 tys rocznie peknie.. biorac pod uwage sukces Stelvio mozemy liczyc na 100 tys aut w 2017roku.
Osiagi fiata to 50.401 sztuk.
![]()
![]()
Obejrzałem i posłuchałem sobie Pertyna na tym filmiku i zastanowiły mnie jego zachwyty nad automatyczną skrzynią w Giulii z dieslem 2.2 180 KM, które dla mnie, jeżdżącego od prawie 9 lat Alfą 159 JTDm 150 KM Q-Tronic są oczywistą oczywistością dla klasycznej automatycznej skrzyni (z konwerterem).
Pertyn zachwycony.