[Giulia] Alfa Giulia- 2015

• Autor wątku Autor wątku KRS
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Dziś dostałem informację od mojego sprzedawcy, że Misano Blue będzie dostępne zaraz po Wielkanocy! Pewnie AR zanotuje teraz silny wzrost sprzedaży, bo ten kolor robi pewnie nie tylko na mnie wrażenie i nie ja jeden na niego czekałem:)
Ile kosztuje dodatkowo ten kolor? Czy wiesz może czy dodają coś jeszcze do oferty? Mnie przed zakupem Veloce powstrzymał brak info konkretnego o Android Auto, a także brak możliwości dołożenia skóry na górę deski rozdzielczej (pakietu Lux nie chcę).

Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka

Dziś dostałem informację od mojego sprzedawcy, że Misano Blue będzie dostępne zaraz po Wielkanocy! Pewnie AR zanotuje teraz silny wzrost sprzedaży, bo ten kolor robi pewnie nie tylko na mnie wrażenie i nie ja jeden na niego czekałem:)

Misano blue jest mega, wyglada jeszcze lepiej niż ten niebieski (swoją drogą rewelacyjny) na BMW. Tylko na jakiś wzrost słupków bym nie liczył :) 80% aut to biały, czarny, szary, srebrny

Ile kosztuje dodatkowo ten kolor? Czy wiesz może czy dodają coś jeszcze do oferty? Mnie przed zakupem Veloce powstrzymał brak info konkretnego o Android Auto,

Mnie będzie kosztował 8500 sek. Tyle samo co inne kolory metaliczne.
Na temat Androida nie mam żadnej wiedzy.

No ja tez czekałem ale sie nie doczekałem:) dlatego jest vulcano black

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Ile kosztuje dodatkowo ten kolor? Czy wiesz może czy dodają coś jeszcze do oferty? Mnie przed zakupem Veloce powstrzymał brak info konkretnego o Android Auto, a także brak możliwości dołożenia skóry na górę deski rozdzielczej (pakietu Lux nie chcę).

Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka

Rozgladamy sie za czyms do jezdzenia dla zony i zawitalismy do salonu Fiata bo podoba sie jej 500 Cabrio. Zauwazylem, ze w konfiguratorze za 800zl mozna sobie dolozyc Android/Apple Auto wiec skoro 500 ma ta funkcje to nie powinno byc problem zeby niedlugo pojawila sie tez w Giulii. Przynajmniej taka mam nadzieje...

W konfiguratorze jest juz od ponad miesiaca i zamawiac tez mozna bylo od dawna. Tylko ze to nie jest prawdziwe Veloce bo nie ma Q4. Z jakiegos powodu Q4 nie jest dostepny w UK i z tego co pytalem w salonie to nie bedzie.

może to wina kierownicy po złej stronie i jest trudność z poprowadzeniem napędu do przedniej osi ?

chyba nie o to chodzi, myślę że bardziej o to że na wyspach auta z Q4 to nisza i zaproponowali taniej Veloce bez Q4 na tamten rynek.

Mijalem dzisiaj Giulie na autostradzie i z daleka widac ze to Giulia, nie da sie jej pomylic z innym samochodem... Piekna jest!

Mijalem dzisiaj Giulie na autostradzie i z daleka widac ze to Giulia, nie da sie jej pomylic z innym samochodem... Piekna jest!

Ja również kilka dni temu , mijałem Giulie na trasie Kraków- Oświęcim .
Pierwszy raz widziałem ją na żywo . Jak tylko "wyleciała" z zakrętu , odrazu wiedziałem że to Giulia . Jest niesamowita . Nie wiem jak można porównywać ją wizualnie z innymi markami . Dla mnie bomba.
Dodam jeszcze że była na włoskich blachach . Takich prawdziwych :)
Tak się ucieszyłem na jej widok , że zacząłem trąbić , jak mnie minęła ;)

A przyjrzeliście się jak wygladal kierowca? To mógł być docelowy klient [emoji14]

Wysłane z mojego EVA-L09 przy użyciu Tapatalka

A przyjrzeliście się jak wygladal kierowca? To mógł być docelowy klient [emoji14]

Wysłane z mojego EVA-L09 przy użyciu Tapatalka

No nie pomyslalem o tym, patrzylem na Giulie! Poza tym tak zapie... A moze to nie byl klient docelowy tylko jakis koles, ktory kupil Giulie nie wiedzac ze nie jest klientem docelowym... Kupil bo mu sie podobala :-)

a ja wciąż nie widziałem jej na żywo....wczoraj na rowerku objechałem całe miasto - wypatrzyłem dwa maserati a giulii nie. Czy to normalne ze w milionowym mieście nie widziałem jeszcze auta sprzedawanego od pół roku? Może ktoś mi zdradzi, gdzie w Krakowie stoi jakaś giulia? :D

Czy to normalne ze w milionowym mieście nie widziałem jeszcze auta sprzedawanego od pół roku?

Smog ci zasłania :P
U nas już trochę jeździ, nawet jedna Q (szok!). Podjedź do dealera, to trafisz na jazdę próbną, a jak będzie wolna, to się sam przejedź :D

a ja wciąż nie widziałem jej na żywo....wczoraj na rowerku objechałem całe miasto - wypatrzyłem dwa maserati a giulii nie. Czy to normalne ze w milionowym mieście nie widziałem jeszcze auta sprzedawanego od pół roku? Może ktoś mi zdradzi, gdzie w Krakowie stoi jakaś giulia? :D

weź przestań... jak to nie widziałeś??? Przecież sprzedaje się znakomicie. Musiałeś widzieć. Przypomnij sobie.

Dwie ulice dalej sasiad kupil biala giulie-auto fajne,ale nie robi zadnego wrazenia na mojej osobie.Notabene zagadalem jak sie auto spisuje-to tylko rzekl ze zonie kupil,a chciala nowa biala 5tke g30 i skwitowal tylko ze nie upadl na glowe zeby kobiecie kupowac auto za 300tys:-)Kosztowala go alfa kolo 150tys-jest to diesel i odpowiedzial: auto moze byc ale woli swojego mercedesa(W216 cl600 2010 rok) i zaczal sie smiac.Siedzialem w niej chwile-auto defintywnie lepsze i nowoczesniejsze od mojej 159.

Moją wczoraj jeździł mój brat, stwierdził że auto prowadzi dużo lepiej niż BMW w podobnej konfiguracji i jak mu się skończy leasing to Stelvio staje się typem na kolejne auto.

Enviado do meu iPhone usando o Tapatalk

US sales 2017-Q1 Premium Mid-sized segment.

We welcome the Alfa Romeo Giulia to the segment with almost 900 sales in its first 2 months of sales, and keep in mind this is only for the top-of-the-line, 505hp, $72,000 Giulia QV version, as sales of the bread-and-butter versions haven’t started yet. So that’s actually a pretty good result for a brand that for 95% of the population either has no brand recognition or has an image of unreliable Italian.

http://carsalesbase.com/us-sales-2017-q1-premium-mid-sized-segment/

Jeśli to prawda, to faktycznie dramat :suicide2:

:edziahaha:

Ostatnia edycja:
Amortyzatory
Powrót