epsonix
Quadrifoglio Verde
- Auto
- Ghibli'20 GS, Giulia'18 Q4, Tonale'23 MHEV, Spider'99 V6
Gratulacje. 18" Sport to też mój typ (choć 19" a'la quadrifoglio to marzenie). Standardowe turbiny są OK, ale jako standardowe bez dopłaty będą w większości Veloce, a tak masz bardziej orygninalne, i bardzo unikatowy wzór (turbiny jednak to i w skodzie czy VW są i jeszcze w nastu innych markach).To ja może trochę zmienie temat... Łapcie najnowsze zdjęcia, we wtorek max odbieram Veloce. Na żywo wygląda jeszcze lepiej! Dodatkowo dostała powłokę ceramiczną.
Pokaż załącznik 226675Pokaż załącznik 226676Pokaż załącznik 226677Pokaż załącznik 226678Pokaż załącznik 226679
Wnętrze miodzio. Co brałeś z wyposażenia dodatkowego? Brałeś na firmę czy prywatnie? Jaki rabat dostałeś? SOrry że tak Cię wypytuję, ale chciałbym rozeznać się mniej więcej jakie rabaty mozna dostać.
Tylko biały nie dla mnie, ale każdy coś innego lubi.
- - - Updated - - -
Ja jestem ze średniego miasta, ale tez wyszło że podoba mi się wiochaAj no z małej miejscowości jestem ale prawa miejskie ma !Na zdjęciach ta czerwień aż czasem razi po oczach ale na żywo jest o wiele bardziej stonowana i wygląda pięknie!