Azalgo
Nowy
Raczej postarzanie blacharki! Rat look patina drogi Panie.
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
...
Wymienione przez Ciebie Q50 ma grubo ponad 300 KM, a osiągi zbliżone do tego, co oferuje Giulia Veloce. ...
Co do niezawodności - spokojna głowa, to Japończyk. Tego akurat można być pewnym, tak samo jak awaryjności Alfy lub bezradności jej serwisów (jak i jej stylu i piękna żeby być sprawiedliwym). Pewne rzeczy się nie zmieniają. 3.0t zdaje się jednak w części sporej bazuje na wolnossącym poprzedniku , a i na szerokim doświadczeniu tej firmy i ewolucji, która jest lepsza od rewolucji zawsze.
Może stąd, że niektórzy mają psy, wózki (nie mówię o parasolkach) i do tego nie akceptują trumien na dachach? Hmm? Tak ciężko zrozumieć?
Hehe. Z rodziną i full bagażami powyżej 150 km/h? Ok, nie czepiam się.. po prostu lekko niekonsekwentne to wszystko.Jest jedna wada przy boxie: Ograniczenie prędkości. Może w Polsce nie przeszkadza zbytnio (bo te 140-150km/h można jechać), ale trzeba pamiętać i się pilnować, szczególnie przy mocnym aucie.
A propos boxów i Giulii, czy ma ona jakieś specjalne miejsca na dachu (gdzie się wkręca mocowania), czy łapią drzwi (mocowania wchodzą pod uszczelkami drzwi)?
Hehe. Z rodziną i full bagażami powyżej 150 km/h? Ok, nie czepiam się.. po prostu lekko niekonsekwentne to wszystko.
Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka
...
Imho najlepszy bagażnik był w 159 (tak będę chwalił ten samochód bo jest najlepszy na świecie). Nie mam pojęcia skąd tam tyle miejsca było bo z zewnątrz nie wyglądało jak Albea
![]()
Nie chcę zaczynać jakiś offtopów i polemiki znowu, ale 150-180km/h na niemieckiej autostradzie to nie jest kosmos, szczególnie jak jedziesz w nocy kilkaset kilometrów pustą trzypasmówką. Zrobiłem tak bardzo dużo tras, różnymi autami (kombi, sedan, sedan + bagażnik, minivan) i zdecydowanie najmniejszy komfort był przy jeździe z boxem.Hehe. Z rodziną i full bagażami powyżej 150 km/h? Ok, nie czepiam się.. po prostu lekko niekonsekwentne to wszystko.
Giulię w Poznaniu widuję. Jeśli chodzi o Giulietty, to jest ich tu mnóstwo, poważnie![]()
Nie chcę zaczynać jakiś offtopów i polemiki znowu, ale 150-180km/h na niemieckiej autostradzie to nie jest kosmos,
Jeśli jedziesz dobrym samochodem 200km/h