Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Wczoraj jeździłem 2.2 180KM diesel, no cóż manualna skrzynia biegów to jakieś nieporozumienie biegi trzeba wrzucać na siłe i jeszcze drgania były na pedale sprzęgła SZOK samochód za prawie 200tyś, silnik klekotał to nie było przyjemne. Jestem ROZCZAROWANY!!
No właśnie. Ja miałem przez 6 lat 159 1.9JTDm a teraz na codzień benzyny (bo wolę) Giuliettę TB i 159 TBI. Jezdziłem w zeszły poniedziałek Giulią 2.2d 180KM manual, i szczerze to wcale nie było zle (jak na diesla), jak kolega P@wol pisał (może właśnie porównuje diesla do multiaira jakiego ma w Giulietcie?). Jak był zimny silnik troche więcej trzepało, jak to diesel, skrzynia na poczatku faktycznie trochę wydawała się ciężko chodzić, ale po 10 minutach jazdy czułm się jak u siebie w domu tzn w aucieNie wiem czy zauważyłeś ale jeździłeś dieslem - musi klekotać i mieć wibracje, bo na tym polega urok tych silników. Zamiast marudzić na forum postaraj się wystawiać oceny bardziej obiektywne bo jak narazie wychodzi, że Giulia w twojej ocenie jest dużo gorsza do Giulietty.
Szkoda, że nie pociągnąłeś tematu. Chętnie bym się dowiedział, czym się niby mają różnić czujniki parkowania na rynek polski, od innych rynków?Sprzedawca mówił że nie mieli żadnego wyboru i tylko takie mogli kupić. Twierdził że to nie są wersje na rynek polski stąd np. problem z czujnikami parkowania. Nie wiem czy to prawda.
Szkoda, że nie pociągnąłeś tematu. Chętnie bym się dowiedział, czym się niby mają różnić czujniki parkowania na rynek polski, od innych rynków?![]()
Bardzo ładnie w tym kolorze wygląda.oraz coś bardziej praktycznego Giulia 2.2D... nawet dziecięcy fotelik wpasowuje i upycha spacerówkę
https://www.youtube.com/watch?v=bcxbhTYk8zQ