Dodajcie fakt ze telewizory wozi sie na stojaco nie lezaco![]()
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Dodajcie fakt ze telewizory wozi sie na stojaco nie lezaco![]()
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Lubie jak do zwykłej sprawy przypisuje się ludziom etykietki "klasa panów", tak wiem, że to nie Twój cytat.
Ale ja nie o tym. Dla mnie czasem oszczędnością czasu jest kupno towaru od razu w sklepie, zapakowanie na samochód, a nie zabawy z kurierem/dostawcą, umawianie się na odbiór, czasem urlop z tego powodu itd. Nie jest tak zawsze, ale czasem. Jeżdżę sedanem od kilku tygodni i widzę jak dużo wygody straciłem. Nie mówię, że to jest jakiś duży problem, ale może to mieć jakiś wpływ na decyzję ludzi i trudno się dziwić tym, którzy się przyzwyczaili do kombi.
- - - Updated - - -
Ja na to patrzę inaczej – mam ofertę taką a nie inną i podejmuję decyzję: SUV lub sedan. Nie płaczę, że brakuje kombi: albo kupię SUVa, albo kupię sedan i czasem czegoś nie przewiozę w bagażniku. Ot i tyle. Gdybym kupił Toyote Aigo to nie płakałbym, że w środku nie przewiozę roweru.
Zaznaczę tylko nieśmiało, że niektórzy nigdy nie potrzebowali złożyć w swoim aucie siedzeń, inni robią to kilka razy w miesiącu. Różne ludzie mają potrzeby i kaprysy i podejmują różne decyzje w zależności od tego jakie mają zasoby. Ja uważam, że jak mam od kogo w rodzinie awaryjnie pożyczyć większe kombi/VANa/SUVa to mi wystarczy i na co dzień zdecydowałem się mieć sedan.
Co to znaczy wszyscy? i po to, aby przewieźć telewizor, wszyscy kupujecie kombi?)
Ma rację mój serdeczny przyjaciel Wichura, że schodzi to już na poziom absurdu))
- - - Updated - - -
Technika zdartej płyty stosowana jest również, kiedy chce się udowodnić, wbrew liczbom, że Giulia sprzedaje się znakomicie, jest piękna, oryginalna stylistycznie i najlepsza. Po co więc ten wykład? Wersji sportwagon nie będzie (choć z FCA nigdy nic nie wiadomo), bo nie widać ekonomicznej opłacalności. W innym przypadku sportwagon na pewno powstałby.
- - - Updated - - -
Omen Ci odpowiedział na ten nonsens. Zabrzmiało to, co napisałeś, jak gniew ludu, jakiś socjalistyczny manifest. Komedia.
Tymczasem mamy wolny rynek, jest popyt na usługi dostawcze, to te usługi istnieją. Nie ma to nic wspólnego z "klasą panów". Od dawna nie czytałem większej groteski)) I owszem, jak płacę za dostawę, oczekuję również wniesienia. To są normalne, funkcjonujące na świecie usługi a nie żadna "klasa panów".
)))))
Poprawię: jak płacisz za dostawę i wniesienie to możesz oczekiwać dostawy i wniesienia. Jak płacisz tylko za dostawę pod bramę to nie należy się wniesienie. Większość kurierów w standardowej usłudze mają wliczone wniesienie tylko lekkich paczek.
Panowie, ale to nie na temat. Tutaj mamy temat tylko Giulii Sportwagon, której nie będzie. Będzie Stelvio.
Niektórzy chyba zapomnieli o nazwie tematu... Zresztą na razie go zamykam. Niestety z braku tego auta na horyzoncie i niepotrzebnego OT.
Jeśli ktoś jednak taką znajdzie w salonach to proszę o info na PW![]()