145Q
Nowy
- Auto
- Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD M-Jet 2004
Skoro robią Suva, to znaczy że problemu z garbem nię będzie 
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
To nie byly zdjecia.Ja dziś widziałem bodajże w Motorze artykuł o Gulii w SW. Szybko tylko zerknąłem ale na zdjęciach nie wyglądała ciekawie.
W tym momencie spadłem z krzesła159 przyzwoicie , a le w porównaniu do 156 to jest delikatnie mówiąc porażka....
Zanim usiądziesz na krześle po prostu sprawdź czy masz nogi dokręcone.
Nie widzisz doskonałych proporcji 156, lusterek, pięknych przetłoczeń, innowacyjnego zatarcia tylnych klamek czy wreszcie doskonałych wręcz wymiarów filigranowych tylnych lamp?
Oczywiście w porównaniu z obłą , ciężką pozbawioną linii 159...to auto wygląda trochę jakby złożone z trzech na siłę dopasowanych części. SW jest lepsze. NA szczęście.
Oczywiście gdy się spojrzy , kto projektował te modele wszystko staje się jasne
Walter de'Silva -156, Giugiaro -159. Pisałem , że lifting 156 został popsuty...dlaczego? Bo robił go Giugiaro![]()
Wygląd to zawsze kwestia gustu ale nigdy nie napisałbym o AR159 "ciężką pozbawioną linii 159...to auto wygląda trochę jakby złożone z trzech na siłę dopasowanych części".
Tutaj kolega ma sporo racji. Czesto wracam do domu Mito, patrze na moja 156 zaparkowana na podjezdzie i zastanawiam sie jak 14-sto letni samochod z 310 tys km na liczniku moze wciaz wygladac zajebiscie... Siedzi na tym podjezdzie jak przyczajony czarny kot ktory zaraz rzuci sie na swoja zdobycz...