Czas realizacji

Ja brałem 3 Alfy w Carserwisie od Pana Marka. Pozytywna postać i zawsze można zadzwonić jak potrzeba coś niestandardowego na szybko. O reszcie się nie wypowiem.

Też polecam Carserwis. Pan Marek to pan Marek, ale serwis jest OK chociaż do tanich nie należy.

Wczoraj zamawiałem veloce w misano blue i czas oczekiwania jest teraz 3-4 miesiące. Pewnie wprowadzenie stelvio do produkcji ma na to wpływ, bo wcześniej było to ok. 2 miesięcy.

Koniecznie pochwal się nią w dziale "Nasze Belle" jak już odbierzesz! :) Ciekawe jak wypadnie ten kolor na żywo.

uch, piekne zestawienie, brawo. Choć gdybyś mieszkał we Wroclawiu, 19tki szybko by dały znać o sobie, mikrourazami kręgosłupa i pogietymi felami... No ale to Wroclaw, miasto najgorszych ulic w Europie.

uch, piekne zestawienie, brawo. Choć gdybyś mieszkał we Wroclawiu, 19tki szybko by dały znać o sobie, mikrourazami kręgosłupa i pogietymi felami... No ale to Wroclaw, miasto najgorszych ulic w Europie.

Ja mam głównie gładką autostradę do pracy i tylko parę progów zwalniających na osiedlu. Nie powinno być problemu.

Wczoraj zamawiałem veloce w misano blue i czas oczekiwania jest teraz 3-4 miesiące. Pewnie wprowadzenie stelvio do produkcji ma na to wpływ, bo wcześniej było to ok. 2 miesięcy.

Czy ktoś inny ma podobne info? Tj. czy wydłużył się czas oczekiwania na wszelkie konfiguracje, czy z jakiegoś powodu misano blue ( skoro tak długo czekaliśmy ;) ) ma je wydłużone?

Czy ktoś inny ma podobne info? Tj. czy wydłużył się czas oczekiwania na wszelkie konfiguracje, czy z jakiegoś powodu misano blue ( skoro tak długo czekaliśmy ;) ) ma je wydłużone?

witam,ja zamawiałem auto 13.02 i wczoraj dostałem info,że bedzie do odbioru " prawdopodobnie" w pierwszej połowie maja, wiec 3 miesiące to minimum...

witam,ja zamawiałem auto 13.02 i wczoraj dostałem info,że bedzie do odbioru " prawdopodobnie" w pierwszej połowie maja, wiec 3 miesiące to minimum...
Tu chyba w grę wchodzą bardziej kwestie logistyczne, niż czas oczekiwania na produkcję w fabryce. W salonach nadal nie ma jeszcze aut z rocznika 2017 i nowe konfiguracje mają się pojawić właśnie w maju :)

27.05 miałem jazdy testowe na giuia i stelvio. Skonfigurowałem
Veloce i zachęcano mnie do złożenia zamówienia do końca maja a będę się cieszył autem przed wakacjami... ??? Voyager Poznań.

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Zamówienie złożyłem na veloce w połowie kwietnia i nie mam nadal żadnej wiadomości, że rozpoczęli montaż. Miałem być powiadomiony o tym, a potem jeszcze ok. 6 tygodni do dostarczenia. Raczej nie zdążą przed moimi wakacjami:(

27.05 miałem jazdy testowe na giuia i stelvio. Skonfigurowałem
Veloce i zachęcano mnie do złożenia zamówienia do końca maja a będę się cieszył autem przed wakacjami... ??? Voyager Poznań. o

Obiecanki-cacanki. Ja zlozylem zamowienie w podobnym czasie i przyblizony termin realizacji to wrzesien.
Z tego co wiem montownia ma miesieczna przerwe wakacyjna i na auta zamowione po polowie maja trzeba czekac 4 m-ce.

Ja zamówiłem Veloce 23 Marca, miało być dwa do trzech miesięcy. Na dzień dzisiejszy słyszę tylko ze jest ogromne zainteresowanie w Europie ...

Niestety polski rynek jest traktowany słabo i przeważnie są limity aut. Dla przykładu terminy oczekiwania na auta do produkcji grupy VAG:
- Passat/Superb - 3-5 miesięcy,
- Tiguan - 5-6 miesięcy,
- Skoda Kodjaq/Seat Ateca - powyżej 7 miesięcy, już praktycznie nie do zamówienia na ten rok w PL.

No chyba, że ktoś coś znajdzie na stocku to wiadomo. Skoro VW ma takie problemy, to nie narzekałbym na 3-4 miesiące w AR.

Moja jest już wyprodukowana:) Wg dilera czeka na transport do Szwecji. Urlop zaczynam 18 lipca i nie ma szans, żeby dotarła przed tym dniem. Odbiorę po urlopie w połowie sierpnia. Po prawie 4 miesiącach od zamówienia.

Amortyzatory
Powrót