IlCapitano
ZBANOWANY
Potwierdzam, Santander rata w dół ok. 80 pln po obniżce stóp.
Wysłane z mojego ELE-L29 przy użyciu Tapatalka
Wysłane z mojego ELE-L29 przy użyciu Tapatalka
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Jakie macie doświadczenia/opnie o LEASYS? Warto czy nie warto? To jest dokładnie to samo co FCA Bank?
Dostałem od nich bezkonkurencyjną ofertę pod kątem oprocentowania i mocno rozważam ich jako leasingodawcę.
Edit: Poczytałem troche opinii i widzę, że szału nie ma jeśli chodzi o tę firmę![]()
Orientujecie się może do ilu mogą zejść z ceny za nową Stelvio w wersji Veloce?
Jak masz konkretny model wybrany to nie wiem, ale jak do produkcji to najlepsza oferta jaką dostałem ostatnio to -18%. Ale warto zastanowić nad innym finansowaniem niż od dealera.
Dealer zaproponował mi finansowanie w mleasing 115% (bo wysoki wykup i 5lat), a w innych firmach od 107% do 109%.
No i bardzo dobrze. Przecież i tak większość tych samochodów (auta to w Niemczech) służyło do celów prywatnych.
Jak zwykle, o 23:57 dnia poprzedzającego wejście w życie.ciekawe kiedy sie wyjasnia szczegoly
Normalnym to znaczy jakim? Ten przykładowy normalny kraj wywołał już dwie wojny światowe i właśnie umożliwił przygotowania do trzeciej.strasznie zmyslasz. w niemczech czy innym normalnym kraju auto na firme odlicza sie 100%vat i koszty i nie ma ograniczen, jaj i ciaglych zmian zasad w trakcie gry
Jeśli chcesz sprzedać, to w grudniu (gdy upłynie 6 mcy od wykupu) jeśli zdążysz to powinno być OK, ponieważ tzw. nowy ład ma wejść 01.01.2022. Po tej dacie, niezależnie od kiedy leasingujesz, już się nie da.swoha wykupilem prywatnie w czerwcu, czyli jestem zalatwiony? gdybym wiedzial to bralbym na firme- odliczylbym wykup i troche faktur. to chyba boe pozostaje nic innego jak wprowadzic auto na firme? ciekawe kiedy sie wyjasnia szczegoly
Normalnym to znaczy jakim? Ten przykładowy normalny kraj wywołał już dwie wojny światowe i właśnie umożliwił przygotowania do trzeciej.