Te zmiany mogą dotyczyć np. drogi we Francji.
Tak nie każdy to rozumie, że naniesiono milion zmian ale wszystkie gdzieś w Europie. Miałem kiedyś reklamację po sprzedaży aktualizacji, na której, jak się okazało, nie było nowej ulicy w moim mieście, przy której mieszkał klient.
To, że poprawki dotyczą całego obszaru map, nie tylko naszego kraju, to rzecz oczywista. Miałem na myśli ewentualne zmiany w funkcjonalności, wyglądzie itp.
Jak pisałem w innym wątku wakacyjny urlop spędziłem na podróżowaniu po Włoszech i korzystając z fabrycznej nawigacji najbardziej irytowało mnie nieaktualne wskazanie ograniczeń prędkości między nawigacją a rzeczywistością. Oczywiście nie pisze o tymczasowych zmianach ograniczeń prędkości.
To jest forum. Na pytania ogólne zwykle może odpowiedzieć wiele innych osób na forum, a odpowiedź może być przydatna innym. Pożytek potencjalny dla całej grupy który nie służy społeczności. Nie będę odpowiadał na takie priv, a tylko skrzynka wiecznie się zapycha.
Tematów na nurtujący Was problem szukajcie z googlami a nie wyszukiwarką formuową która jest beznadziejna: w googlach wpisujcie (site:forum.alfaholicy.org/giulia_stelvio <TEMAT>). Wiele rzeczy na forum było wielokrtonie, najwyżej w tamtych wątkach dopytujcie żeby śmietnika nie robić na forum.
Czy ktoś korzystał z map v1076 w Łodzi lub okolicach? Ostatnio mnie navi zaskoczyła kompletną nieznajomością przynajmniej części ulic w Łodzi, a przy dojeździe od południa wskazywała do Łodzi ponad 70km kiedy było kilkanaście km. Kompletne szaleństwo... Nie chodzi o nowe ulice, tylko o takie "od zawsze" - np. na Bałutach. Może problem jest tylko z paczką dla małej navi? Nie mam pojęcia - jeżeli ktoś jeździł po Łodzi i potwierdzi, że wszystko jest ok, to chyba muszę u siebie posprawdzać o co chodzi...
....
Ostatnio edytowane przez ciafok ; 18-10-2021 o 08:02