Ma ktoś może namiar na sprawdzonego człowieka lub dilera, gdzie można zakupić przedłużenie subskrypcji map?
Wiem, że przedłuża się na 3 lata za ok. 500 zł.
Ale z kim/gdzie o tym zagadać?
Ma ktoś może namiar na sprawdzonego człowieka lub dilera, gdzie można zakupić przedłużenie subskrypcji map?
Wiem, że przedłuża się na 3 lata za ok. 500 zł.
Ale z kim/gdzie o tym zagadać?
Giulia Super 2.2 MultiJet
Złoty człowiek. Wie co i jakWitold Wojewódzki
Serwis
serwis@autotim.com.pl
+48 77 400 88 42
kom: 722 009 718
AUTO TIM Janeczko Sp. z o.o.
ul. Oleska 152
45-239 Opole![]()
To jakaś filozofia? Nie pierwszy lepszy dealer/serwis Alfy to załatwi?
Alfa Romeo Giulia Veloce 2.0 AT8 Q4 (2018-...)
AR 159 1.9 JTDM Q-Tronic Distinctive (2008-...)
AR 147 2.0 TS Selespeed Distinctive (2001-2008)
Hejka, sciągnąłem te mapy, próbowałem kilku systemów plików, formatowałem pendrive, wypakowałem pliki z folderu europa jak chcieli, mimo to system nie widzi poprawnych plików z aktualizacją map. Co ciekawe, aktualizacje są przecież pobierane po podaniu nr vin auta. W serwisie pytali czy zaktualizować mapy, odparłem nieee, przecież to proste;-D
Wysłane z mojego SM-G990B przy użyciu Tapatalka
Ostatnio edytowane przez 68oct ; 27-07-2022 o 21:37
Jak wypakowałeś, plik mapy ma być typu bin i obok drugi z licencją. Oba luzem w głównym katalogu
System plików NTFS.
Przynajmniej tak jest w najnowszym systemie multimedii.
Nie wiem jak Wy to robicie, ale ja nie miałem nigdy kłopotów ani ze ściągnięciem ani z instalacją, choć denerwuje mnie czas wgrywania. Dziś było to dokładnie 82 minuty (dobrze, że trasa bo inaczej bym się denerwował).
Cześć, zainstalowalem, pokazał szacowany czas instalacji 42minuty, zainstalował sie ciut szybciej, 38:-).
Kurcze w instrukcji wyraźnie napisali, że pliki powinny byc rozpakowane, więc je wypakowałem:-) teraz już będe wiedział co i jak.
Czas instalacji zależy od szybkosci pendrive.
Dzięki raz jeszcze!
Wysłane z mojego SM-G990B przy użyciu Tapatalka