Zrobiłem aktualizację i same shit.
Przy próbie naciśnięciu przycisku Asystenta Głosowego i podaniu adresu/miasta - "Polecenie nie zostało zrozumiane", a potem "Nie można nawigować do tego miejsca docelowego".
Czyli wizyta w serwisie.
a co Ci serwis pomoże? przecież oni ściągnął te same mapy i je tak samo wgrają. Lepiej zadzwoń na infolinię, powiedz że mapy są do bani/z wadą i jest to problem powszechny z tą wersja i niech interweniują a najlepiej przedłużą Ci gratis subskrybcję - to drugie da się wywalczyć - tu z PL przypadek dodania 5 Lat za to że do 6.5" przedliftów przez rok nie dawali aktualizacji...
To jest forum. Na pytania ogólne zwykle może odpowiedzieć wiele innych osób na forum, a odpowiedź może być przydatna innym. Pożytek potencjalny dla całej grupy który nie służy społeczności. Nie będę odpowiadał na takie priv, a tylko skrzynka wiecznie się zapycha.
Tematów na nurtujący Was problem szukajcie z googlami a nie wyszukiwarką formuową która jest beznadziejna: w googlach wpisujcie (site:forum.alfaholicy.org/giulia_stelvio <TEMAT>). Wiele rzeczy na forum było wielokrtonie, najwyżej w tamtych wątkach dopytujcie żeby śmietnika nie robić na forum.
Bo ja obstawiam, że problem nie jest z mapą, a softem jako takim.
Mapy działają, nawigacja jako taka działa, nie działa stricte nawigowanie głosowe.
Obstawiam jakiś factory reset/update softu powinien pomóc.
Ktoś może instalował nowe wersje map ostatnio?
Chodzi mi konkretnie o październik/listopad.
Ostatnio edytowane przez yak ; 28-11-2024 o 21:45
Przestańcie już pisać bzdety od paru lat to samo. Nie działa nie wygrywa itp. Zawsze wgrywa i działa. Glosowe wybieranie jest slabe i tu tez bylo ze sto razy wałkowane.
Co to znaczy słabe?
Że wybiera zły adres? Że prowadzi do McDonalda zamiast do KFC? Co to w ogóle znaczy "słabe"?
Słabe to mogą być hamulce albo bateria.
Skoro w jeden dzień działa na dokładnie ten sam tekst ("Nawiguj do XX"), a w drugi przestaje i konsekwentnie nie działa, to znaczy że się kolokwialnie pisząc, spie**oliło.
A nie że działa "słabo".