1171 z 6.05.2026Czy ktoś ma nowszą mapę do pierwszej generacji niż 1111.11927 Europa?.
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
1171 z 6.05.2026Czy ktoś ma nowszą mapę do pierwszej generacji niż 1111.11927 Europa?.
pisali i wgrywali już kilka tyg temu. za miesiąc to już będą kolejneChyba nikt jeszcze nie pisał, pojawiły się n. mapy do navi poliftowych: v. 28.0 (release: 2026-03-24) wraz z POI v. 21.0
Nie instalowałem jeszcze, a najbliższa dłuższa trasa to pewnie za 2 tygodnie.. Jakby ktoś zainstalował, to dajcie znać czy działa wybieranie głosowe..
http://download.tomtom.com/cs/giorgio/MY20/maps/nds/2025.12/UNZIP_AND_READ_INSTRUCTIONS.zip http://download.tomtom.com/cs/giorgio/MY20/maps/nds/2025.12/UNZIP_AND_READ_INSTRUCTIONS.zip
Dzięki, widać jakoś się pogubiłem w gąszczu wątków.pisali i wgrywali już kilka tyg temu. za miesiąc to już będą kolejne![]()
Miałem to samo, aktualizacja mapy była jakoś 1,5m temu. Czy by to było z nią związanieJa miałem reset ostatnio podczas jazdy. Na odpalonej nawigacji, zgasło, potem logo, itp wróciło po ok 2 minutach, trasa do celu została.
dwa razy miałem akcję, że po 50-100km jazdy na wbudowanej navi, bez żadnego AA/CP, ekran zniknął i za jakieś pół minuty pojawiło się logo Alfy i system multimedii załadował się na nowo.nie zauważyłem takich przypadłości nigdy, natomiast resety zdarzaja sie głównie mam wrażenie ludziom jak korzystają z AA/ACP po kablu. U mnie jest dongle WiFi i znów czasem przystarcie na MV132 był reset zaraz a teraz na MV145 inaczej bo nie mam resetu a po prostu długo się nie odpala radio (więc i kamera) - częstotliwość problemu podobna tylko właśnie trochę inaczej wygląda to. Podczas jazdy na donglu nigdy mi się nie zrestartowało radio (a na kablu Carplay zdarzyło się)
A z jaką wersją softu w radio? Ja mam MV132 i też z 2-3 razy w ciągu 4 lat mi się zdarzyło - zawsze trasie, po dłuższej jeździe bez przerwy.. zawsze w trakcie prowadzenia nawigacji..dwa razy miałem akcję, że po 50-100km jazdy na wbudowanej navi, bez żadnego AA/CP, ekran zniknął i za jakieś pół minuty pojawiło się logo Alfy i system multimedii załadował się na nowo.
to będzie któraś MV118 lub 119Napiszę Ci później. Wiem, że ostatnia możliwa wersja dla Stelvio my21 ale nie pamiętam numeru, sprawdzę.
No właśnie u mnie też po dłuższej jeździe. Zrzucałem to na karb zaaplikowania i restartu po jakiejś aktualizacji OTA ale cholera wie. Oczywiście w ASO bezradni a w logach zero błędów.