Pewnie dostawa nowych map. Pod choinkę![]()
Gratuluję poczucia humoru!
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Pewnie dostawa nowych map. Pod choinkę![]()
Gratuluję poczucia humoru!![]()
Są nowe mapy 1061. Juto instalacja, na razie ściągnięte.
Zobaczymy po instalacji, co są warte te mapy. Pobrałem, rozpakowałem i wygląda to tak, że daty są nowsze, ale różne, a język nie jest polski, mimo, że taki wybrałem przy pobieraniu. Sprawdzimy w praniu (po instalacji), co są warte te mapy.Dzięki za info - właśnie pobieram. Zobaczymy co jest w środku, bo licencja ma ten sam numer, co ta poprzednia pobrana w październiku.
...no to teraz chyba musisz postawić jakąś butelczynę...!
Rozumiem, że to do mnie? Owszem, postawię sobie i zużyję. Ale nie zmienia to faktu, że traktowanie klienta jest śmieszne. Ciągle czekam na konkretną odpowiedź dotyczącą rekompensaty za brak obiecywanej ilości aktualizacji w ciągu roku. Jeżeli ja kogoś zapewniam, że coś zrobię to robię, najwyżej przepraszam za opóźnienie. Nigdy nie odważyłbym się powiedzieć klientowi, że 4 aktualizacje w ciągu roku to należy tłumaczyć "do 4". Do czterech to jest 0 , może być jedna, na pewno nie więcej niż 4.
No niestety, muszę się zapytać: czy procedura aktualizacji się zmieniła, czy mam jakiś błąd pendriva? Kiedyś (nawet ostatnia udana aktualizacja, chyba z lata br.) - pobieram, wrzucam całość na pendriva, do USB w aucie i uruchamiam aktualizację w radiu. A dzisiejsza próba generuje ponownie błąd pliku. Może jednak coś skonociłem po drodze?
Na pewno exFat? Zawsze chyba było NFTS. Prawdę mówiąc, używam od x czasu tego samego pendriva, zawsze przed aktualizacją formatuję (prawda, szybkie) w NFTS i zawsze szło. Zastanawiałem się, czy to nie wina zmian, nowe radio, uruchomione AA forumowym sposobem ale ostatnia, letnia chyba aktualizacja już była po tych zmianach. Ale chyba dobrze pamiętam, że te pliki ściągnięte z Moparu to tak na żywca na pendriva wrzucić? Bo teraz już pewny niczego nie jestem.
No to zrobiłem pełny format w exFat, ściągnąłem ponownie pliki, polazłem do autka i doopa. Błąd pliku, ściągnij ponownie. Wieczorem w domu spróbuję kolejny raz, tyle, że tam mam trochę wolniejszy net niż w firmie.
No to zrobiłem pełny format w exFat, ściągnąłem ponownie pliki, polazłem do autka i doopa. Błąd pliku, ściągnij ponownie. Wieczorem w domu spróbuję kolejny raz, tyle, że tam mam trochę wolniejszy net niż w firmie.