Dziś odebrałem fakturę za trzyletnią aktualizację nawigacji. Suma końcowa 549 zł. We Włoszech 139 Euro.
W jakim serwisie to załatwiałeś?
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Dziś odebrałem fakturę za trzyletnią aktualizację nawigacji. Suma końcowa 549 zł. We Włoszech 139 Euro.
[MENTION=75332]murder[/MENTION] - Carserwis - Połczyńska. Występuje jako 71808735 MapCare.
No to miałeś szczęście a ja znowu pechaNo to tym razem brawa dla AR i TT. 1066 dla małej navi wgrane w godzinkę.
A to pomożesz czy żarty sobie stroisz?Nowe Mapy 1066. Nie jest źle.
A to pomożesz czy żarty sobie stroisz?
A to pomożesz czy żarty sobie stroisz?
Nowe Mapy 1066. Nie jest źle.
No to miałeś szczęście a ja znowu pecha![]()
To samo co ostatnio czyli problem z autoryzacją. Ostatnio nawet w aso przez kilka dni męczyli się żeby wgrać. Spróbuję jeszcze założyć nowy profil w moparze może to coś pomoże.Ale w jakim sensie? Coś Ci nie działa? Nie widzisz nowych map?
To samo co ostatnio czyli problem z autoryzacją. Ostatnio nawet w aso przez kilka dni męczyli się żeby wgrać. Spróbuję jeszcze założyć nowy profil w moparze może to coś pomoże.
W aso męczyli się ostatnio więc najpierw próbowałem sam i udało się. Znowu problem był z licencją na moim koncie. Po usunięciu i dodaniu samochodu ściągnąłem już poprawne pliki z inną sumą kontrolną.Jeśli masz aktualny abonament to wal do ASO. U mnie po wykupieniu aktualuzacji już druga mapa wgrywa się bez problemu.
Alfaholicy - dostałem informację od zaprzyjaźnionego pracownika FCA ze większość problemów z aktualizacjami była związana z formatowaniem nośników ale część dotyczyła także blokowania jednostki odpowiedzialnej za nawigację. Serwisy otrzymały podobno instrukcję jak "zerować" jednostki. Nadmienił, że Ci co mają wykupioną aktualizację nie powinni mieć problemów. Zobaczymy jak potoczą się losy aktualizacji obecnej. U mnie wgrała się w 72 minuty zamiast zapowiadanych 195. To i tak długo ale ja mam 8,8" pierwszej generacji.
Alfaholicy - dostałem informacją od zaprzyjaźnionego pracownika FCA ze większość problemów z aktualizacjami była związana z formatowaniem nośników ale część dotyczyła także blokowania jednostki odpowiedzialnej za nawigację. Serwisy otrzymały podobno instrukcję jak "zerować" jednostki. Nadmienił, że Ci co mają wykupioną aktualizację nie powinni mieć problemów. Zobaczymy jak potoczą się losy aktualizacji obecnej. U mnie wgrała się w 72 minuty zamiast zapowiadanych 195. To i tak długo ale ja mam 8,8" pierwszej generacji.