A mnie zaprosił mój dealer w celu dalszego prowadzenia sprawy, wysłuchano mnie, przyjęto do wiadomości, że właściciele navi 6,5 cala zostali olani przez FCA/Mopar. Ale dobrze jest czytać, że piszecie i jest jakaś reakcja na to.
No-no-no, uwaga - prawdopodobnie coś się w sprawie dzieje, przed chwilą telefon od AR z info, że status mojej sprawy uległ zmianie i jest aktualizacja navi. Oczywiście - od razu sprawdziłem, i nie maAle Pani stanowczo twierdzi, że jest i będzie wyjaśniać dlaczego nie widzę tej aktualizacji (1031). Więc prośba do zainteresowanych - sprawdzajcie, i ew. dajcie znać.
U mnie najnowsza do pobrania to 1026 (mały ekran)
1031 to ostatnia aktualizacja navi 8,8".
U mnie nadal 1026, dzisiaj mój serwis wysyłał dokładny opis problemu do Włochów. A panie na infolinii mówią takie różne bzdury, że szkoda gadać. Przy pierwszej rozmowie w tej sprawie, pani sprawdzila p vinie i powiedziała, że przecież ja mam dużą navi, ona wyraźnie to widzi w systemie. Jak jej powiedziałem, że ona widzi w systemie a ja w aucie to stwierdziła, że musi być jakiś błąd. Ale nie u niej tylko u mnie.
[MENTION=1850]prezes-tk[/MENTION] -- Ja bym sprawdził a może powinna być duża i Ty o tym nic nie wiesz.