Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Przynajmniej jeżeli chodzi o navi 6,5" - znowu duda...Pokaż załącznik 273301
A u mnie nadal nie działa ale komunikat inny: błąd pliku.
Pytałem na forum o to samo i wszyscy robili wielkie oczy bo u nich działa "poprawnie". Wersja USA czy Europa? Nawi 6,5" czy 8,8"?
Masz na myśli ten wgrywany samemu z pendrive'a czy jakiś wgrywany przez ASO?nie rozpatrujecie na jakiej wersji firmwaru radia macie takie czy nie inne zachowanie sie wyszukiwania - może okaże sie ze wystarczy wgrac nowy firmware
Ja mam (niestety) ostatnią wersję dostępną na alfaowner.samemu, ASO tak samo wgrywa akurat firmwary radia (i mapy) z USB.
Ustawień nie ma, mapy trenowałem 3 różne tegoroczne. Próbowałem również zmienić region auta na inny europejski (już nie pamiętam dokładnie który) - również nic nie dało.może w późniejszych popsuli, lub zależy od wersji mapy? jakiś ustawień na to nie macie (aż tak nie kojarzę bo ja mam tylko AA/ACP a nie mam navi u siebie)
Nic nie popsuli. Szanowny [MENTION=85737]woockush[/MENTION] aby zrozumieć sytuację należy zagłębić się w proces tworzenia map. Firmy (między innymi) takie jak TOMTOM czy HERE przy tworzeniu map korzystają z oficjalnych danych zawartych w PZGiK (odpłatnie), Googlemaps tworzone są na podstawie zdjęć satelitarnych i danych ogólnodostępnych (także będących w PZGiK - bezpłatnych). O tworzeniu map można byłoby długo ale to nie to forum. Podejrzewam, że jesteś z Warszawy tak więc na którymś ze spotów Alfaholików (jeśli bywasz a jeśli nie to zapraszamy) postaram się Ci to wyjaśnić.
To wytłumacz mi, prostemu człowiekowi, dlaczego urządzenie TomTom z mapami TomTom potrafi znaleźć ulicę "Kościuszki"Mapy nawigacji są Tom Tom-a. Nazwa jest nazwą - "Tadeusza Kościuszki" to nie to samo co "Kościuszki".
Jak się wpisuje kościuszki to powinien pokazać wszystkie nazwy ulic i POI, które mają w nazwie kościuszki.Mapy nawigacji są Tom Tom-a. Nazwa jest nazwą - "Tadeusza Kościuszki" to nie to samo co "Kościuszki".