Kurynio
Nowy
No to jest wkurzające. Dzisiaj jak głosowo wybrałem"Narutowicza" to nie znalazł, "Gabriela Narutowicza" też nie, ale jak "Prezydenta Gabriela Narutowicza" to już wiedział... Trochę to irytujące
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Sprawdziłem w rejestrze GUS TERYT i oczywiście masz rację. W zależności od miejscowości ulica może się nazywać:Mapy nawigacji są Tom Tom-a. Nazwa jest nazwą - "Tadeusza Kościuszki" to nie to samo co "Kościuszki".
I w ten o to sposób można się podszkolić z historii poznając dokładnie imię, nazwisko oraz pełnioną funkcję. Dobrze, że nie trzeba jeszcze dodawać tytułów naukowych...No to jest wkurzające. Dzisiaj jak głosowo wybrałem"Narutowicza" to nie znalazł, "Gabriela Narutowicza" też nie, ale jak "Prezydenta Gabriela Narutowicza" to już wiedział... Trochę to irytujące
Do mnie właśnie dzwoniła pani z Alfy z Włoch i powiedziała mniej więcej to samo.A ja dostałem kolejnego maila z Customer Service: poinformowano mnie, że aktualizacja nadal nie jest możliwa do wykonania. Poproszono mnie o próbę za 2-4 tygodnie.
ja bym się nie zgadzał na zamykanie casów - problem nierozwiązany, to case otwarty - proste i chyba tak to powinno działać?
Myślę, że oni wystartowali proces przygotowania mapy od początku (być może z aktualniejszymi danymi).
W necie pojawiło się info o braku aktualizacji w tej chwili, czyli zdjęli całkowicie poprzednią i chyba odpuścili sobie szukanie błedu a skoncentrowali się na przygotowaniu nowej.