[Giulia] Wbudowana nawigacja

Ma ktoś może namiar na sprawdzonego człowieka lub dilera, gdzie można zakupić przedłużenie subskrypcji map?
Wiem, że przedłuża się na 3 lata za ok. 500 zł.
Ale z kim/gdzie o tym zagadać?

Hejka, sciągnąłem te mapy, próbowałem kilku systemów plików, formatowałem pendrive, wypakowałem pliki z folderu europa jak chcieli, mimo to system nie widzi poprawnych plików z aktualizacją map. Co ciekawe, aktualizacje są przecież pobierane po podaniu nr vin auta. W serwisie pytali czy zaktualizować mapy, odparłem nieee, przecież to proste;-D

Wysłane z mojego SM-G990B przy użyciu Tapatalka

Ostatnia edycja:
Jak wypakowałeś, plik mapy ma być typu bin i obok drugi z licencją. Oba luzem w głównym katalogu
System plików NTFS.
Przynajmniej tak jest w najnowszym systemie multimedii.

Jak wypakowałeś, plik mapy ma być typu bin i obok drugi z licencją. Oba luzem w głównym katalogu
System plików NTFS.
Przynajmniej tak jest w najnowszym systemie multimedii.
Hmm, dzięki, sprobuję jutro w drodze do roboty, w instrukcji pisali ze te pliki trzeba wypakować, ale może źle to zinterpretowałem. Dam znać jutro jak poszło.

Przykładowo MAP50145.bin + my2020-lic.dct . Tak mają "wyglądać" te pliki.

Hmm, dzięki, sprobuję jutro w drodze do roboty

Pamiętaj, że to trwa co najmniej ze 40 minut i jak przerwiesz to od nowa.
Współczuję jeśli tak długo jedziesz do roboty :-)

Nie wiem jak Wy to robicie, ale ja nie miałem nigdy kłopotów ani ze ściągnięciem ani z instalacją, choć denerwuje mnie czas wgrywania. Dziś było to dokładnie 82 minuty (dobrze, że trasa bo inaczej bym się denerwował).

Przykładowo MAP50145.bin + my2020-lic.dct . Tak mają "wyglądać" te pliki.

Pamiętaj, że to trwa co najmniej ze 40 minut i jak przerwiesz to od nowa.
Współczuję jeśli tak długo jedziesz do roboty :-)
Cześć, zainstalowalem, pokazał szacowany czas instalacji 42minuty, zainstalował sie ciut szybciej, 38:-).
Kurcze w instrukcji wyraźnie napisali, że pliki powinny byc rozpakowane, więc je wypakowałem:-) teraz już będe wiedział co i jak.
Czas instalacji zależy od szybkosci pendrive.
Dzięki raz jeszcze!

Jak pamiętam to pisali (może coś się zmieniło), że trzeba rozpakować z ZIP'a a nie wspominali o BIN.
A, że matołki nie kompresują tego wcale na serwer to ludzie ściągają i się dezorientują trochę.

@Marek156/159sw , spróbuj flasha 3.0. Mi też to zajmuje ok 40 minut, może to "to". Nie mam pojęcia jaki ifc siedzi w Alfie ale >80 minut to przegięcie.

Jak wrócę na chatę z pracy to zrobię zrzut zawartości z pendrive z którego wgrywali Mi mapy w serwisie - Grudzień 2021

Nie. Sami do Mnie zadzwonili serwisu że dla Mojego Vin jest dostępna darmowa aktualizacja map i można podjechać

Pojawiły się nowe mapy do poliftów - v.14.0.0
Pewnikiem poprawione, bo ja taką wersję ściągałem w czerwcu, a potem zniknęła.

Amortyzatory
Powrót