jeszcze czy non3D czy 3D - często publikują w innym czasie
jeszcze czy non3D czy 3D - często publikują w innym czasie
A mam pytanie, w tej 3D specjalnej troski (zanim nie zobaczyłem jak to wygląda to myślałem, że to budynki będzie wyświetlać tak jak iGo/Amigo :-) ), to jest coś co mnie wkurza: jak się kręci powiększaniem to w pewnym momencie navi przekręca orientację. Można to jakoś przyblokować??
Mapki v1116 dla starych navi dostępne
Nowe są tez dla nowszych aut ale 7gb zabrali. Okroili mapę z czego.
może z pierdół, może zoptymalizowali jakimś algorytmem zawartość - np mniej potrzebnych punktów przebiegu trasy, może korzystają z jakiś definicji które ekonomiczniej jeśli chodzi o rozmiar dają możliwość definicji łuków itp a które sam soft wspiera. raczej dziwne by było gdyby po prostu wywalili 1/3 danych (dajmy na to 3D). no chyba że ta kompmilacja mapy ma buga? też możliwe
wyglada na to, ze mapy staly sie za duze i podzielily ich na wschod/zachod. MY20 plik 50177 mowi, ze to Europa Wschodnia
No słabo raczej, wycieczki na wschód (do tego własnym samochodem) nie są chyba obecnie szczególnie popularne... A tak na poważnie - wygląda to na podobną aferę jak brak aktualizacji parę lat temu, masz mieć "mapy Europy", a nie "mapy arbitralnie wybranego kawałka Europy"... Zaraz Polskę i Białoruś tylko udostępnią, i po co komu taka atrapa? Prędzej zrobiliby jak w starych navi - podział na wersje językowe, i system całkiem sprawnie mi śmiga już 6-ty rok